Fisher-Price Classic Toys

FIsher-Price Classic ToysFisher-Price breidt de nostalgische speelgoedlijn van Fisher-Price Classic Toys uit met nieuwe producten. Voor de Fisher-Price Classic Toys brengt Fisher-Price de Tuggy Tooter en de Music Box Teaching Clock uit.

Over uitbreiding Fisher-Price Classic Toys

Afgelopen jaar kreeg de Fisher-Price Classic Toys lijn een herlancering en nu worden er twee producten toegevoegd aan dit assortiment. Met de toevoeging van de iconische producten Tuggy Tooter en Music Box Teaching Clock groeit het assortiment van deze nostalgische speelgoedlijn.

Ondanks de digitalisering van het moderne speelgoed, heeft deze retrolijn van Fisher-Price een bepaalde aantrekkingskracht op jonge kinderen. Deze nostalgische producten zijn voorzien van een recyclebare verpakking met informatie over de geschiedenis van het desbetreffende artikel.

Tuggy Tooter
De Tuggy Tooter zal veel ouders en grootouders bekend voorkomen. Het is de welbekende boot van Fisher-Price en stamt uit 1967. In de jaren zeventig en tachtig was de Tuggy Tooter enorm populair.
FIsher-Price Classic ToysDe Tuggy Tooter heeft een reddingsboei waar je in kunt knijpen en een kapitein. Wanneer je in de reddingsboei knijpt komt er stoom en een geluid uit de boot.
De adviesverkoopprijs van de Tuggy Tooter is €22,99.

Music Box Teaching Clock
De Music Box Teaching Clock werd voor het eerst op de markt gebracht in 1986. Deze klok heeft ervoor gezorgd dat leren klokkijken leuk werd. Deze klok heeft een roterende wijzerplaat met een tikkende minutenwijzer. Leert jouw kind hier mee klok kijken?
De adviesverkoopprijs van de Musix Box Teaching Clock is €24,99.

Fisher-Price Classic Toys Assortiment

Het volledige Fisher-Price Classic Toys assortiment bestaat uit de Tuggy Tooter, de Music Box Teaching Clock, een platenspeler, de kassa, de vrolijke Snoopy en de iconische looptelefoon.

Meer nieuws en recensies over Fisher-Price vind je hier: Fisher-Price.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...