Focus Drone

Focus DroneDe Focus Drone is de nieuwste rage voor de leukste vakantiefoto’s en -video’s. Want foto’s maken met een selfiestick is zo vorig jaar! Vanaf nu maak je de meest spectaculaire vakantiefoto’s en –video’s met de Focus Drone van Spectron.

Over Focus Drone

Focus DroneWat is de Focus Drone? De Focus Drone is een drone waarmee je kunt vliegen en tegelijkertijd foto’s en video’s kunt maken. In deze drone zit namelijk een op afstand bedienbare HD camera. Dit nieuwe product is niet voor niets genomineerd voor de titel Speelgoed van het Jaar 2015: je kunt deze prachtige drone namelijk binnenshuis en buitenshuis gebruiken. Je kunt deze drone tot wel dertig meter laten vliegen met verschillende snelheden. Daarom is dit product geschikt voor zowel beginnende als ervaren piloten.

De HD camera bevat een 2 GB SD-kaart waar de foto’s en video’s op komen. Middels de USB kabel kun je de bestanden eenvoudig op de computer zetten. De 2GB SD-kaart is voldoende voor zo’n 30 minuten film en zo’n 6500 foto’s.

Focus DroneDe Focus Drone vliegt probleemloos door de lucht dankzij de sterke 2.4 Ghz zender. Hierdoor heb je geen last van andere zenders en drones. Deze drone wordt viermotorig aangestuurd, wat zorgt voor een stabiele vlucht. Dankzij de geïntegreerde zes-assige gyroscoop met positiecontrole is de drone verzekerd van een goede oriëntatie in de lucht.

De extra speelfuncties laten je gave loopings maken en als eerste drone heeft de Focus een unieke ‘auto return’ knop. Hierbij laat je de drone met één druk op de knop automatisch naar je zender terug keren.

De Focus Drone is verkrijgbaar bij verschillende speelgoedwinkels en online shops zoals bol.com en Wehkamp. De adviesverkoopprijs van dit nieuwe product is €49,95.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...