Gratis Triominos App van Goliath

Gratis Triominos App van GoliathTer ere van de vijftigste verjaardag van Triominos lanceert Goliath een speciale app, welke gratis is te downloaden. De gratis Triominos App van Goliath is momenteel alleen nog verkrijgbaar in de App Store van Apple. Op korte termijn zal de app ook in de Google Play Store voor Android devices verkrijgbaar zijn en op Facebook.

Over gratis Triominos App van Goliath

De gratis Triominos App van Goliath wordt gelanceerd ter ere van de vijftigste verjaardag van Triominos. Triominos is één van ’s werelds populairste familiespellen. Met de Triominos App kun je zowel solo, als tegen andere spelers online spelen.

Het spel is beschikbaar voor zowel smartphone als tablet.

Triominos is een spel gebaseerd op domino en wordt gespeeld met driehoekige stenen. Vanwege de driehoekige stenen, biedt Triominos meer spelmogelijkheden en een betere balans tussen geluk en strategie.

Van het fysieke spel zijn er wereldwijd al ruim 21 miljoen exemplaren verkocht!

Om Adi Golad, founder van Goliath, te quoten: “Het grootste pluspunt van Triominos is dat iedereen die vertrouwd is met domino ook weet hoe je dit spel speelt. Je kunt direct beginnen, zonder eerst de spelregels te bestuderen.”

Gratis Triominos App van Goliath

Apps van Goliath Games

Naast de gratis Triominos app heeft Goliath Games nog een aantal andere apps, hieronder vind je onder andere Dream Phone, HolograFX, Spin-It / Truth or Dare en Captain Jack Pott. De apps passen in de strategie van Goliath. Het digitaliseren van populaire spellen is volgens Goliath Games een must bij de groeiende vraag van de spelliefhebbers om hun favoriete spellen altijd en overal te kunnen spelen. De genoemde Apps van Goliath Games zijn te downloaden in de App Store voor iOs devices en in de Google Play Store voor Android apparaten.

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4.5]

Dit vind je misschien ook leuk...