Kunst uit het Louvre via Nintendo 3DS

Nintendo 3DS Guide LouvreAl sinds april 2012 kon je de Nintendo 3DS gebruiken als exclusieve multimedia gids voor het Louvre Museum in Parijs. Vanaf nu is er in de Nintendo eShop een uitgebreide versie voor deze interactieve ervaring te downloaden: de Nintendo 3DS Guide: Louvre. Kunst uit het Louvre via Nintendo 3DS!

Nintendo 3DS Guide: Louvre valt in de categorie ‘Educatief Speelgoed’. Met de Nintendo 3DS Guide: Louvre kun je vanaf elke plek ter wereld de prachtige kunstwerken in het Louvre Museum bekijken op een unieke en innovatieve manier. Met deze software kun je de topstukken uit dit museum in drie dimensies bekijken via het 3D effect van de Nintendo 3DS en het fijne is dat er geen 3D bril aan te pas komt!

Via Nintendo 3DS Guide: Louvre kun je meer dan 600 kunststukken bekijken met ongeveer 30 uur aan audiocommentaar en vind je ruim 400 foto’s van het museum waardoor het lijkt alsof je in dit prachtige museum in Parijs rondloopt.

De gallerijen zijn in 360 graden panoramische 3D foto’s te bekijken en kun je via een interactieve plattegrond je eigen route bepalen langs de verschillende zalen en exposities. Ook wanneer je echt in het museum bent kun je de Nintendo 3DS Guide: Louvre gebruiken als gids door bijvoorbeeld een speciale route te kiezen zoals de Masterpieces Tour waarmee je langs de meest bekende werken wordt gegidst. Wil je liever een gezinsvriendelijke rondleiding kun je bijvoorbeeld de Family Tour gebruiken welke ook allerlei minigames bevat om het voor de kinderen leuk te houden.

Nintendo 3DS Guide: Louvre is vanaf nu te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS systemen en kost €19,99. In het Louvre Museum in Parijs kun je ook een fysieke versie van deze prachtige interactieve gids kopen. Natuurlijk kun je deze multimedia gids ook updaten via internet middels ‘Update Guide’ waardoor je de meest recente informatie ontvangt over nieuwe stukken in het museum.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...