LEGO Friends op DVD

LEGO Friends op DVDVanaf 1 april (geen grap!) brengt Warner Bros Home Entertainment het eerste seizoen van de fantasierijke serie LEGO Friends uit op DVD. Geniet vanuit je luie stoel van de avonturen in Heartlake City met de vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia.

Over LEGO Friends op DVD

In de serie LEGO Friends zie je vijf vriendinnen die wonen in het levendige en prachtige Heartlake City. In deze fantastische stad beleven de vijf vriendinnen de meest geweldige avonturen, ontdekken van alles, bedenken slimme oplossingen, zingen liedjes en hebben samen ontzettend veel pret. Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia kunnen altijd rekenen op elkaar en dankzij hun diverse interesses en gezamenlijk creativiteit zorgen ze er samen voor dat ze de boel altijd kunnen redden.

Ontmoet de vriendinnen uit LEGO Friends op DVD

In de LEGO Friends animatieserie ontmoet je de vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia. Olivia is het belangrijkste karakter uit deze serie en is een intelligente milieuactiviste. Olivia geniet enorm van de wetenschap, wandeltochten, fotograferen, school en tekenen.
Stephanie is zelfverzekerd en de natuurlijke leider van deze vriendinnengroep. Stephanie is super sociaal, erg creatief, georganiseerd en houdt van feestjes organiseren, verhalen bedenken / schrijven en ballet. Dan is er de trendy Emma. Emma is de fashionista van de groep en houdt van sieraden maken, interieur design en make-overs.
Mia is als dierenliefhebber vegetarisch en brengt haar vrije tijd het liefst door met dieren. Mia is goed in sport, houdt van drummen, goochelen en kan erg koppig zijn. De laatste uit de LEGO Friends vriendinnengroep is Andrea. Andrea is de muzikant van de groep en kan erg goed zingen en liedjes schrijven. Verder is ze een geweldige chef in de keuken en werkt ze in een café.

Release LEGO Friends op DVD

LEGO Friends op DVD wordt 1 april 2015 uitgebracht en is geschikt voor alle leeftijden. Op de DVD staan drie afleveringen met ieder een duur van 21:08 minuten. De totale speelduur van de LEGO Friends DVD is 63:24 minuten.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...