Nieuwe game beurs EpiCon

Nieuwe game beurs EpiConDit jaar wordt voor het eerst EpiCon georganiseerd. EpiCon is een drie daagse conventie dat in het teken staat van gaming, cosplay, fantasy en entertainment en vindt plaats op 4, 5 en 6 juli 2014 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Nieuwe game beurs EpiCon

Deze nieuwe game beurs heeft een oppervlakte van ruim 48.000m² met een groot aanbod vol gaming, cosplay, eSports, workshops, twee bioscopen en een dealerroom. Hierdoor is deze nieuwe beurs de grootste in de Benelux.

Je kunt op deze beurs meekijken met Nederlandse game-ontwikkelaars, nieuwe games, consoles, er zijn exclusieve gamedemo’s aanwezig, vier cosplay cities te weten Anime, Fantasy, Star Wars en Steampunk, diverse premières van bioscoopfilms, sneak peeks van de nieuwste tv series, aanbiedingen van de nieuwste games, LAN parties, game wedstrijden van de ESL league en op amateurniveau, meet and greets en meerdere optredens van (internationale) artiesten.

Partijen die op de EpiCon aanwezig zullen zijn, evenals het drie daagse programma, worden op korte termijn bekend gemaakt door de organisatie van EpiCon. Toegangskaarten voor deze drie daagse conventie zijn verkrijgbaar op de website van EpiCon.

Deze nieuwe game beurs EpiCon is op 4, 5 en 6 juli van 10:00u tot 20:00u geopend.

EpiCamp

Wanneer je van plan bent meer dan één dag de EpiCon conventie te bezoeken kun je een plek reserveren op EpiCamp: een camping plek op Vakantiepark Dierenbos. Een plek voor je tent op EpiCamp kost €35,- onafhankelijk van het aantal nachten dat je op EpiCamp blijft. EpiCamp is geopend van donderdag 3 juli t/m maandag 7 juli. Parkeerkosten bij EpiCamp bedragen €10,- per auto. Natuurlijk zijn op dit vakantiepark ook bungalows en chalets beschikbaar, voor meer informatie en bijhorende prijzen kun je de website van dit park raadplegen.

Over de organisatie van Epicon

EpiCon wordt georganiseerd door drie bedrijven (Ziva Events, Media Lizard en Media Tornado) die gezamenlijk enorm veel kennis hebben op het gebied van evenementen organisatie, gaming, cosplay, marketing en PR. EpiCon wilt de bezoeker centraal stellen en een dergelijk aanbod op deze beurs te presenteren dat de bezoeker na de beurs enthousiast en voldaan naar huis kan gaan.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Standbouw schreef:

    Ik wil ook graag een keer naar zo’n gamebeurs! Ik hoop op volgend jaar!