Nieuwe LEGO Videogames

Nieuwe LEGO VideogamesThe LEGO Group, Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games hebben een aantal nieuwe LEGO videogames aangekondigd voor release dit jaar. Onder andere de games LEGO Jurassic World en LEGO Marvel’s Avengers zullen nog dit jaar op de markt gebracht worden.

Over nieuwe LEGO videogames

‘De nieuwe LEGO videogames zijn games die consistent veel lol, boeiende gameplay en herkenbare humor bieden, waar zowel kinderen als volwassenen gek op zijn,’ volgens David Haddad, de Executive Vice President en General Manager van Warner Bros. Interactive Entertainment.

Volgens Tom Stone, Managing Director van TT Games, wordt dit jaar het grootste jaar wat LEGO videogames betreft, met ongelofelijke titels en diverse primeurs. LEGO werkt met TT Games aan humoristische LEGO avonturen die gebaseerd zijn op nieuwe verhalen en personages uit een aantal van de meest bekende en iconische LEGO werelden.

De nieuwe LEGO Videogames

De volgende nieuwe LEGO videogames zullen binnenkort verschijnen:

LEGO Jurassic World
Nieuwe LEGO VideogamesIn deze game krijgen spelers de mogelijkheid om alle vier de Jurassic films te beleven. Deze game volgt namelijk de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World. Vanaf juni is deze game verkrijgbaar voor de Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4, PS Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

LEGO Marvel’s Avengers
In LEGO Marvel’s Avengers ervaar je een game met de personages en verhaallijnen van de film The Avengers en Avengers: Age of Ultron. Je speelt als de machtige superhelden met als missie de mensheid te redden. In het derde kwartaal van 2015 zal de release van deze game zijn voor Xbox, Playstation 3 en PS4, PS Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

LEGO Ninjago Shadow of Ronin
Deze game wordt uitgebracht voor de Nintendo 3DS en PlayStation Vita. In dit spel kun je met behulp van Spinjitzu vaardigheden en krachten je Ninja vrijspelen en je een weg banen door het spel door puzzels op te lossen.

The LEGO Movie Video Game voor iOS
Het bekende Spel The LEGO Movie Video Game is vanaf nu ook beschikbaar in de App Store voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Meer over dit spel lees je hier: The LEGO Movie Video Game voor iPhone.

LEGO Batman 3 Beyond Gotham
Net als The LEGO Movie Video Game is ook dit spel straks beschikbaar in de App Store voor de iPhone, iPad en iPod Touch. In dit spel moet je de kwaadaardige Brianiac stoppen die de aarde wilt vernietigen. Speel meer dan 150 personages vrij om dit voor elkaar te krijgen. Deze game is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...