Sinterklaas- en Kerstcadeau tips

Sinterklaas en Kerst cadeau tipsWeten je kinderen niet wat ze moeten vragen aan Sinterklaas? Of weet jij niet wat voor speelgoed je voor je kinderen onder de kerstboom moet leggen? Speciaal voor deze groep heeft SpeelgoedMagazine.nl een aantal erg leuke speelgoed producten geselecteerd die leuk zijn om als cadeau te geven of te krijgen in de december cadeau-maand.

Van oudsher is het een gebruik om in de feestmaand december cadeaus te geven aan anderen rond Sinterklaas (5 december), kerst-avond, kerst en oud & nieuw. Omdat het altijd fijn is om leuke cadeaus te geven en/of te krijgen is het van belang om iets te kopen wat niet na 1 dag wordt weggestopt om vervolgens nooit meer naar om te kijken. Bekijk daarom onze lijst met cadeautips voor de prachtige december maand en weet dat jij iets leuks cadeau geeft of krijgt:

Speelgoed cadeaus voor de allerkleinsten
– Woezel en Pip Houten Blokjes 50 stuks – een leuke set met houten blokjes van de bekende hondjes Woezel en Pip, geschikt voor kinderen van 12 maanden;
– Nijntje Verstoppertje Spelen – Speelgoed van het jaar 2012! Een erg leuk spel voor kinderen vanaf 1 jaar;
– SmartMax Lighthouse – Leerzaam en creatief bouwspel voor kinderen vanaf 1 jaar;
– Lamaze Octotunes – een educatieve knuffel die geluid maakt voor baby’s.

Speelgoed voor iets oudere kinderen (vanaf +3/4 jaar)
-Speelkwartiertje Kroko Loko – een spel voor kinderen waarmee op een verantwoorde wijze geleerd wordt wat winnen, verliezen en incasseren is;
-Playmobil Praalschip van de Feeënkoningin – goed voor de ontwikkeling van de fantasie van jonge kinderen;
-Lego Duplo Luxe Treinset – gekozen tot Speelgoed van het jaar 2013 in de categorie 3 t/m 5 jaar!

Gezelschapsspellen:
-Spexxx – een geweldig bordspel, lees de recensie waarom!
-Thinkaboxin – een dobbelspel uit de kroeg met meerdere varianten;
-FIFA 14 – het voetbalspel voor de Xbox, PlayStation en Nintendo Wii.

Al deze spellen hebben een ruime voldoende mogen ontvangen van SpeelgoedMagazine.nl en zijn dus goedgekeurd om als leuk speelgoed cadeau te geven. De recensies van onze ervaringen met dit speelgoed kun je lezen op de pagina met speelgoed recensies.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...