SmartGames Online Testen

SmartGames Online TestenHoe lastig is het om speelgoed te kopen, terwijl je eigenlijk niet weet of jij en/of je kinderen het leuk vinden? Vanaf nu is dat verleden tijd, want sinds kort kun je SmartGames online testen! SmartGames brent spelend leren een stap dichterbij met de opening van een nieuwe webshop, waarin je het speelgoed vooraf online kunt testen.

Over SmartGames Online Testen

SmartGames is een internationale producten van denkspellen zoals IQ Puzzler, Anti-Virus, RoadBlock en Penquins en met de lancering van de nieuwe webshop, www.shop.smartgames.eu kun je SmartGames online testen.

SmartGames Online TestenIn deze shop kun de spellen van SmartGames vooraf gratis digitaal uittesten voordat je het spel daadwerkelijk koopt. Volgens Peter Robberecht, Commercieel Directeur bij SmartGames, kun je hierdoor perfect weten welke soort denkspel je het bestel ligt. De kans dat je iets besteld dat je niet leuk vindt, wordt hierdoor kleiner.

Het is volgens SmartGames niet de bedoeling om de concurrentie aan te gaan met de bestaande verkooppunten van SmartGames. Daarom kun je alle winkelpunten via deze nieuwe website vinden via een handige store locator. SmartGames wil de klant puur extra mogelijkheden geven, zodat je als consument niet snel een miskoop hebt. Bij de ontwikkeling van deze site, is daarom absoluut voorrang gegeven aan het gebruiksgemak voor de consument. De site is daarom even toegangelijk voor desktop gebruikers als voor iPad en andere tabletgebuikers.

Niet alleen kun je SmartGames online testen, ook kun je de producten eenvoudig bestellen. Bestel je de producten voor 22.00u, heb je de bestelling de volgende dag al binnen. In deze webshop kun je betalen in veilige omgeving middels MasterCard, Visa, Bancontact / MasterCash, KBC, ING, Belfius, iDeal en Cart Bancaire.

SmartGamesLive.com

Zo’n drie jaar geleden lanceerde SmartGames ook het inmiddels zeer succesvolle online spelplatform SmartGamesLive.com. Voor de eerste klanten van www.shop.smartgames.eu ligt er nu een gratis abonnement voor zes maanden voor één van de uitdagendste plaatsen op het internet klaar!

SmartGames

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...