VTECH introduceert Zoef Zoef Dieren

VTECH introduceert Zoef Zoef dierenVTECH introduceert Zoef Zoef Dieren op een internationale speelgoedbeurs in Neurenberg. Op deze beurs kan de vakhandel kennis maken met deze nieuwe VTECH producten. Voor de consument zullen de VTECH Zoef Zoef Dieren vanaf februari / maart verkrijgbaar zijn in de winkel.

Wat zijn Zoef Zoef Dieren?

De Zoef Zoef Dieren van VTECH zijn dieren waarmee jonge kinderen spelenderwijs belevenissen kunnen mee maken. Verkrijgbaar zijn straks Anne Aap, Luc Leeuw, Nelly Nijlpaard, Olga Olifant, Tygo Tijger en Zoey Zebra. VTECH brengt deze dieren op de markt om nieuwsgierige kinderen een avontuur te bieden en via deze producten de grootste geheimen van het dierenrijk te laten ontdekken.

De Zoef Zoef dieren van VTECH zijn gemaakt voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 5 jaar en zien er enorm leuk uit. Door met de Zoef Zoef dieren te spelen ontwikkelen de kinderen hun motoriek en worden ze gestimuleerd om hun fantasie te gebruiken.

De Zoek Zoef dieren hebben slimme sensoren, waardoor de diverse beestjes vrij eenvoudig woordjes en zinnetjes kunnen oefenen met de kinderen. Daarnaast vertellen ze steeds weer nieuwe dingen over het leven in de wildernis. Verder kunnen de dieren zingen en herkenbare dieren geluiden maken. Deze dieren van VTECH werken op AA batterijen die worden meegeleverd! Advies prijs voor de Zoef Zoef dieren is €7,95 per stuk.

Over VTECH

VTECH is een internationale speelgoed fabrikant die producten van hoogwaardige kwaliteit maakt. Deze producten zijn veelal innovatief en prikkelen de creativiteit van jonge kinderen en dragen bij aan een goede ontwikkeling. Doordat VTECH samenwerkt met testpanels – die onder andere bestaan uit kinderen en hun ouders, opvoedkundigen en speelgoed experts – kan men ervan uit gaan dat de producten van VTECH goed doordacht en doorontwikkeld zijn.

VTECH introduceert Zoef Zoef dieren – Recensie SpeelgoedMagazine.nl

Zodra deze dieren van VTECH beschikbaar zijn, zal SpeelgoedMagazine.nl proberen het product te testen en er zo snel mogelijk een recensie over te schrijven. Hou deze website hiervoor in de gaten om de product test als eerste te kunnen lezen!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...