VTech Kidizoom Smart Watch

VTech Kidizoom Smart WatchGrote elektronica giganten kondigen stuk voor stuk aan dat de smartwatch in de nabije toekomst op de markt gebracht zal worden. VTech daarentegen brengt nu al een Smart Watch op de markt. De VTech Kidizoom Smart Watch is een smart watch speciaal voor kinderen in de leeftijd van vijf tot twaalf jaar én is betaalbaar! De VTech Kidizoom Smart Watch is tevens genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar 2014 verkiezing en dat is niet voor niets!

Over VTech Kidizoom Smart Watch

VTech Kidizoom Smart WatchDe VTech Kidizoom Smart Watch is een horloge met kleuren touchscreen waarop je uiteraard de tijd af kunt lezen (zowel analoog als digitaal). Maar wat maakt dit horloge nu smart?
Met deze smartwatch kun je foto’s en video’s maken die je vervolgens zelfs kunt bewerken. Zo kun je de leukste beelden creëren. Dankzij het interne geheugen van 128MB (gedeeld met programma data) heb je ruimte voor ongeveer 900 foto’s of vijftien minuten video. De camera heeft een foto resolutie van 640 x 480 (0.3 MP).

Ook kun je middels een opname functie geluiden (zoals je stem) opnemen en vervormen. Maak gekke stemmetjes en lach er steeds weer om! Verder kun je op deze Smart Watch van Vtech spelletjes spelen, een stopwatch / timer gebruiken en een wekker / alarm instellen zodat de kids zelf weten wanneer ze uit bed moeten / mogen komen.

VTech Kidizoom Smart Watch LogoDe VTech Kidizoom Smart Watch is middels de meegeleverde Micro USB (2.0) kabel op te laden (de VTech Kidizoom Smart Watch heeft een ingebouwde Li-ion polymer batterij). Ook kun je via deze kabel bestanden over zetten op de computer.

De VTech Kidizoom Smart Watch is goed voor het creatief spelen, de ontwikkeling van de fijne motoriek, oog-hand coördinatie, logica en natuurlijk voor het leren klokkijken.

De VTech Kidizoom Smart Watch is vanaf medio september verkrijgbaar bij diverse speelgoedwinkels en webwinkels. De adviesverkoopprijs van de VTech Kidizoom Smart Watch is €49,95

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Smartwatch schreef:

    Leuk! Ben altijd voor kinderen vroeg met technologie laten kennis maken.