Privacy & Cookies Policy

Deze website gebruikt cookies om je ervaring op deze site te verbeteren. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en zijn niet tot een individu te herleiden. De advertentie en social media cookies van derden verzamelen mogelijk gegevens ook buiten deze website. Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Cookies
Wat is een cookie nu eigenlijk? Het is simpel gezegd een klein bestandje dat met pagina’s van deze website via een internetbrowser op de harde schrijf van de computer van de gebruiker wordt opgeslagen. Deze cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Desondanks bevatten deze cookies geen persoonsgegevens en zijn ze niet tot een individu te herleiden. Cookies kunnen door de gebruiker worden uitgezet via de internet browser. Ook adverteerders van SpeelgoedMagazine.nl maken gebruik van cookies, waarmee ze bijvoorbeeld bij kunnen houden welke pagina’s uw bezoekt. Hiermee kunnen ze een profiel om bouwen van uw online gedrag, hierdoor kunnen advertenties op uw profiel worden afgestemt. Alle cookies kunnen via uw internet browser verwijderd worden.

Privacy Policy
Wij respecteren de privacy van onze bezoekers en verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.
Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend. Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien de gegevensverwerking hiervoor noodzakelijk is. Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld. De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties, tenzij u hier toestemming voor heeft gegeven. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

Wanneer u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen middels ons contact formulier.

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren.