Winnaars SpeelgoedMagazine Awards 2017

Winnaars SpeelgoedMagazine Awards 2017Het is weer zover… we mogen bekend maken op wie het Nederlandse en Belgische publiek in de afgelopen periode heeft gestemd en wie van de genomineerden zich winnaar van een SpeelgoedMagazine.nl Award 2017 mag noemen! Winnaars SpeelgoedMagazine Awards 2017, benieuwd wie het zijn geworden? Lees dan snel verder!

Winnaars SpeelgoedMagazine Awards 2017

Van 27 oktober 2017 tot en met 30 november 2017 heeft het Nederlandse en Belgische publiek hun stem kunnen uitbrengen. In deze periode zijn er maar liefst 16.573 stemmen uitgebracht, waarmee deze verkiezing weer een enorm succes is geweest. Na het sluiten van de stembussen zijn de stemmen in de verschillende categorieën geteld en is het tijd geworden om de uitslag bekend te maken.

Vooraf willen wij graag benadrukken dat alle genomineerden het verdiend zouden hebben om een award te winnen. Wij waren onder de indruk van deze producten en fabrikanten/merken het afgelopen jaar.

De winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2017 zijn:

 • Meest Innovatieve Speelgoed 2017 – Met een minimaal verschil op de nummer twee is de winnaar van deze SpeelgoedMagazine Award 2017 geworden:Fairy Door van de Irish Fairy Door Company
 • Meest gewaardeerde gezelschapsspel – Wederom een spannende strijd tussen de top 2 van deze categorie. De winnaar van deze award is dit jaar geworden: Emotify van Koninklijke Jumbo!
 • Meest gewaardeerde speelgoedmerk – Door jullie met ruime meerderheid gekozen voor het derde jaar op rij tot het meest gewaardeerde speelgoedmerk…. Goliath!
 • Voorbeeld Fairy Door

  Wij willen alle fans bedanken voor het uitbrengen van de vele stemmen. Ook alle genomineerde merken, producten en winnaars: bedankt en gefeliciteerd! Zonder jullie waren de SpeelgoedMagazine Awards 2017 nooit zo’n groot succes geworden.

  Hartelijk dank Goliath, Koninklijke Jumbo, WowWee, The Irish Fairy Door Company, Sunny Games, Just Games, Bloom Games, Hot Games en Identity Games! Onze felicitaties gaan naar The Irish Fairy Door Company, Koninklijke Jumbo en Goliath.

  Tijd om nu te gaan genieten van al dit mooie speelgoed, hopen we op te gek 2018 bomvol goed en kwalitatief hoogstaand speelgoed!

  [Totaal: 2   Gemiddelde:  5/5]

  Dit vind je misschien ook leuk...