Winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2016

Winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2016In de afgelopen periode heeft het Nederlandse en Belgische publiek hun stem mogen uitbrengen op alle genomineerden van de SpeelgoedMagazine.nl Awards 2016. Met meer dan 5.500 stemmen is deze verkiezing een enorm succes geworden. Vandaag is de dag dat wij de winnaars van de SpeelgoedMagazine.nl Awards editie 2016 bekend maken! Lees snel verder en kom er achter wie de Winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2016 zijn geworden!

Winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2016

Vanaf 19 oktober heeft het Nederlandse en Belgische publiek op hun favorieten kunnen stemmen. Op 11 december sloten de stembussen en vanaf dat moment zijn de stemmen geteld. In totaal is er 5.614 keer gestemd! Nu alle stemmen zijn geteld in vier verschillende categorieën, is het tijd om de uitslag bekend te maken. Vanzelfsprekend willen we duidelijk maken dat alle genomineerden sowieso winnaars zijn. Genomineerd zijn geeft al aan wat de potentie is. Het aantal stemmen lag soms dicht bij elkaar wat deze verkiezing alleen maar spannender heeft gemaakt.

De winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2016 zijn:

 • Meest Innovatieve Speelgoed – Met een ruime meerderheid van de stemmen is Spektro Starterset van Spektro de winnaar van deze award!
 • Meest gewaardeerde gezelschapsspel – De meeste stemmen in deze categorie zijn voor Escape Room The Game van Identity Games!
 • Beste Speelgoed 4+ – Met een minimaal verschil heeft TamTam Optellen van Koninklijke Jumbo deze award in de wacht gesleept!
 • Meest gewaardeerde speelgoedmerk – Door jullie gekozen tot het meest gewaardeerde speelgoedmerk…. Goliath!
 • Escape Room The Game

  Wij willen alle genomineerde merken, producten en winnaars feliciteren. Zonder de (social) campagnes van alle merken waren de SpeelgoedMagazine.nl Awards 2016 niet zo’n succes geworden.

  Bedankt Spectro, Goliath, Mindscape Nothern Europe, Koninklijke Jumbo, Identity Games, Rubo Toys, Maan Ideeën en Sluban. Bedankt winnaars SpeelgoedMagazine.nl Awards 2016. 

  Het is nu tijd om te genieten van al het prachtige speelgoed het jaar 2016 ons heeft gebracht. Op naar een nieuw speelgoed jaar vol schitterende nieuwe producten. We hopen dat iedereen, ouders, kinderen, ooms, tantes en wie we dan ook vergeten hierdoor geïnspireerd raken en dit kan bijdragen in de keuze bij de aanschaf van goed speelgoed. Ook hopen wij dat alle speelgoed-, game-fabrikanten en merken het komende jaar weer schitteren, vernieuwend, innovatief en goed speelgoed van goede kwaliteit op de markt brengen. Laat 2017 een geweldig nieuw speelgoed jaar worden!

  [Totaal: 9    Gemiddelde: 5/5]

  Dit vind je misschien ook leuk...