Recensie Little Tikes Reuze Glijbaan

Naam: Little Tikes Reuze Glijbaan
Producent: Little Tikes
Adviesprijs: €99,95
Leeftijdscategorie: 3-6 jaar

Verkooptekst fabrikant: Deze Reuze Glijbaan heeft een 180cm lang glijvlak met hoge, ronde zijkanten voor soepel glijplezier!
Klopt dit? Ieder woord ervan.

Recensie Little Tikes Reuze Glijbaan

Recensie Little Tikes Reuze GlijbaanDe Little Tikes Reuze Glijbaan is een grote glijbaan voor in de tuin, verkrijgbaar in het groen, rood en oranje. Het is een aardig formaat glijbaan voor kinderen in de leeftijd van drie tot en met zes jaar. Het is daarom aan te raden om deze glijbaan in een grote tuin te plaatsen.

Over Little Tikes Reuze Glijbaan

Het glijvlak van de Little Tikes Reuze Glijbaan is 180cm lang en heeft hoge zijkanten zodat er veilig vanaf gegleden kan worden. De trap waarop de kinderen naar boven klimmen is voorzien van brede traptreden en ingebouwde handvatten voor een goede grip. De onderkant van deze trap is breder dan de trap zelf om de stabiliteit van de glijbaan te garanderen. Ook in het gras staat de glijbaan zeer stabiel.

Conclusie recensie Little Tikes Reuze Glijbaan

De Little Tikes Reuze Glijbaan is vrij eenvoudig in elkaar te zetten en staat direct vrij stevig. Je hoeft niet bang te zijn dat een onderdeel snel los raakt, omdat ze middels een soort van veiligheidsslot goed in elkaar klikken. Wil je in de winter de glijbaan opbergen? Dan kun je de staaf tussen de trap en het glijvlak omhoog wippen en de glijbaan inklappen.

De Little Tikes Reuze Glijbaan is gemaakt van stevig kunststof en kan goed tegen een stootje: van de kinderen of van het weer. Staat de glijbaan in de regen? Geen probleem! Staat de glijbaan in de brandende zon? Ook geen probleem! Het materiaal wordt er niet minder van en kleurverschil zie je niet.

Het enige nadeel van het gebruikte materiaal voor deze reuze glijbaan, is dat het statisch is. Bij sommige kinderen gaan de haren een beetje overeind staan en wanneer je je kind aanraakt terwijl hij of zij op de glijbaan zit, kun je een ‘stroomstootje’ krijgen. Gelukkig is het niet hinderlijk, maar het is wel een aandachtspunt voor de fabrikant.

De recensie Little Tikes Reuze Glijbaan eindigt met een dikke 8 als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 8/10

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Dit vind je misschien ook leuk...