Recensie Puky Loopfiets

Naam:

Puky Loopfiets

Producent: Puky
Adviesprijs: € 79.99
Leeftijdscategorie: 2+

Verkooptekst fabrikant: Puky loopfietsen zijn een ideale toevoeging aan de klassieke stepjes en tegelijkertijd de perfecte opstap voor de eerste speelfiets. Ze tekenen zich door de diepe instap en de bijzondere kindvriendelijke ergonomie. De speciale loopfietszadel is ergonomisch gevormd en ondersteunen de loopbewegingen van het kind perfect. De in de hoogte verstelbare zadel en stuur zorgt ervoor dat de loopfiets individueel aangepast kan worden en daardoor beleeft het kind er jarenlang plezier aan.
Klopt dit? Het is inderdaad een fijne opstap voor de eerste speelfiets.

Recensie Puky Loopfiets:

Puky loopfiets

Puky loopfiets

Met een loopfiets leert een jong kind de basis van het fietsen: evenwicht bewaren en sturen. Wanneer een kind jong aan de slag gaat met een loopfiets zoals deze is de stap naar een normale kinderfiets snel gemaakt en kan het vlotter overstappen op een kinderfiets zonder zijwieltjes. Ze hebben immers al geleerd hun evenwicht te bewaren.

De Puky Loopfiets is een loopfiets met een laag frame waarop de voeten tijdens het ‘loop-fietsen’ kunnen rusten om zo te leren het evenwicht te bewaren. Het zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar waardoor kinderen deze loopfiets kunnen gebruiken vanaf het moment dat ongeveer 85cm groot zijn en de beenlengte ongeveer 30cm is.

Wat erg belangrijk is bij kinderspeelgoed is het aspect veiligheid en daar heeft Puky aan gedacht. Aan het stuur is een kin-beschermer bevestigd en de handvatten zijn stevig en geven veel grip. De banden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit schuimrubber waardoor ze niet lek kunnen rijden of een klapband kunnen krijgen.

Deze loopfiets is in diverse kleuren leverbaar waardoor ieder kind op zijn of haar favoriete kleur kan fietsen: roze, rood, blauw en groen.

Wij waarderen deze fiets met een dikke 9 omdat het een product is waarmee ze kunnen ontwikkelen en er voldoende aandacht is besteed aan uiterlijk en veiligheid.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Rubber automatten schreef:

    Ik raad het aan! Elisa Spapens