LEGO WORLD 2018

LEGO World 2018Aankomende herfstvakantie vindt het grootste LEGO evenement ter wereld plaats: LEGO WORLD 2018. Tijdens dit LEGO event in de Jaarbeurs Utrecht zijn er bijna zes miljoen LEGO-steentjes op 35.000m² te vinden. Dit schitterende LEGO event vindt plaats van 18 tot en met 24 oktober.

Over LEGO WORLD 2018

LEGO WORLD 2018 is een paradijs voor iedere LEGO fan. Op LEGO WORLD 2018 vind je onder andere de langste LEGO treinbaan ter wereld (vier kilometer lang!) en een levensgrote én bestuurbare Bugatti Chiron (gebouwd met 1 miljoen LEGO Technic elementen en aansluitend aangedreven door motoren van het LEGO Power Function platform). In de Jaarbeurs vind je tijdens het LEGO event zeventig verschillende LEGO play area’s waar je zeven dagen lang levensgrote LEGO bouwwerken kunt bewonderen, Ninjago trucs kunt oefenen en nog veel en veel meer.

Naast dat je op dit event veel kunt zien, is er ook veel te leren. Middels LEGO Boost kunnen kinderen ook hun eerste stappen zetten in computer-coderen en hun eigen LEGO-robot tot leven wekken. Verder kan er gebouwd worden aan modellen van filmiconen, kun je inspiratie opdoen bij de bouwwerken van 80 geselecteerde Adult Fans of LEGO, meedoen aan bouwwedstrijden en het Nederlands Kampioenschap LEGO bouwen (tot 13 jaar).

LEGO WORLD 2018

Daarnaast kunnen kinderen helemaal los gaan tijdens de ‘for kids only’ activiteiten en auditie doen voor een stemrol in The LEGO Movie 2 (release februari 2019), karten op een Go Kart Racing circuit, de interactieve klimmuur beklimmen, optredens van de LEGO Friends Girls bijwonen en genieten in de LEGO bioscoop.

LEGO World 2018 is onder andere:

 • Meer dan 5,8 miljoen LEGO stenen om mee te spelen
 • Maar liefst 35.000m2 speelplezier
 • 14.000 kilo is het gewicht van alle losse stenen op LEGO World
 • >35 levensgrote beelden van Star Wars, een Bugatti en ook de koning en koningin!
 • Tickets

  Toegangstickets voor LEGO WORLD 2018 zijn via de website legoworld.nl te bestellen. Voor een dagticket betaal je €19,50 (geldig voor één persoon tijdens de openingstijden), aan de kassa kost een ticket €25,00. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Omdat er een maximum aantal bezoekers naar binnen kunnen, wordt aangeraden om kaarten vooraf te kopen. LEGO World is van 18 tot en met 24 oktober dagelijks te bezoeken van 10:00-17:00 in Jaarbeurs Utrecht.

  [Totaal: 2   Gemiddelde:  5/5]

  Dit vind je misschien ook leuk...