Recensie Engino Inventor 30 in 1

Naam: Engino Inventor 30 in 1
Producent: Engino
Adviesverkoopprijs: €43,95
Leeftijdscategorie: 6-14+

Verkooptekst fabrikant: Play to invent. Dertig gemotoriseerde modellen om te bouwen! Van auto’s tot vliegtuigen.
Klopt dit? Jup, en superleuk om mee te spelen.

Recensie Engino Inventor 30 in 1

Recensie Engino Inventor 30 in 1Hou je van uitdagingen? Ben je een uitvinder? Dan is Engino Inventor 30 in 1 set absoluut iets om eens goed te bekijken. De Inventor serie is gemotoriseerd en is een nieuwe productlijn van Engino met een thematische aanpak met multifunctionele modellen.

Over Engino Inventor 30 in 1

Recensie Engino Inventor 30 in 1Met de Engino Inventor 30 in 1 set kun je dertig modellen maken. In totaal bevat deze set honderdtwintig onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Deze set is onderdeel van de Engino Inventor serie, welke door gaat tot een set met 120 in 1 modellen. Alle sets bevatten een instructieboekje voor vier geselecteerde modellen. De instructies voor de overige modellen kunnen gratis worden gedownload. Tevens is er een app te downloaden, de Engino kitCAD App, waarmee je de modellen kunt roteren, inzoomen en exploderen om te zien hoe het model kan worden gemonteerd. Deze app is verkrijgbaar voor iOS en Android devices.

Met deze Engino Inventor set maak je de prachtigste bewegende bouwwerken. Van raceauto’s tot molens en dinosaurussen.

Conclusie recensie Engino Inventor 30 in 1

Het is niet voor niets dat de Engino Inventor serie al meerdere keren een speelgoed award heeft gewonnen. Zo heeft deze serie al de Cyprus Innovation Award gewonnen, is het de Best Practice SME geworden, is het uitgeroepen tot Most Innovative Toy 2010 door Toy Russia, winnaar Best Creative Fun bij de Tillywig Toy Awards en is het een Dr. Toy Award Winnaar.

Recensie Engino Inventor 30 in 1De Engino Inventor serie is speciaal voor nieuwsgierige kinderen, die er van houden om nieuwe dingen uit te vinden. Dit speelgoed doet me denken aan Technisch Lego, maar is toch heel anders. De gebruikte materialen zijn stevig en kunnen tegen een stootje. De meegeleverde motor werkt op 2 AAA batterijen, welke je los moet bij bestellen.

De meegeleverde handleiding is zeer duidelijk. Zodra de kinderen het bouwen door hebben en een aantal modellen hebben gebouwd, is het leuk voor ze om hun creativiteit te gebruiken en zelf bouwwerken te bedenken. Engino Inventor is goed voor de ontwikkeling van creativiteit en de fijne motoriek.

Engino Inventor is niet alleen leuk voor kinderen, ook de ouders kunnen plezier beleven met de Engino Inventor 30 in 1 set. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Engino Inventor 30 in 1 daarom met een zeer verdiende negen.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9 / 10

[Totaal: 7   Gemiddelde:  4.7/5]

Dit vind je misschien ook leuk...