Fit Music voor Nintendo Wii U

Fit Music voor Nintendo Wii UNintendo en SOEDESCO presenteren samen Fit Music voor Nintendo Wii U. Dit nieuwe spel zorgt ervoor dat zowel de beginnende als de gevorderde sporter deze zomer lekker kunnen bewegen op een leuke manier. Fit Music voor Nintendo Wii U is beschikbaar vanaf 18 juli.

Over Fit Music voor Nintendo Wii U

Met Fit Music voor Nintendo Wii U combineer je fitness met heerlijke muziek. Door hierop te bewegen train je je lichaam en verbrand je tegelijk calorieën. Door deze ideale combinatie kun je op ieder gewenst moment sporten en hoef je nooit meer te haasten om op tijd je sportles te halen. Met Fit Music voor Nintendo Wii U train je thuis en werk je wanneer jij dat wilt aan je conditie en je lichaam.

De vele variaties in Fit Music voor Nintendo Wii U zorgen ervoor dat deze game zich onderscheidt van de vele andere verkrijgbare fitness spellen. Alle bekende fitness oefeningen komen aan bod in dit spel, van warming up oefeningen tot uitgebreide oefeningen en ter afsluiting diverse ontspanningsoefeningen die fungeren als cooling down.

Leuk detail aan Fit Music voor Nintendo Wii U is dat de trainingsprogramma’s zijn ontwikkeld door Patrizia Salviato. Patrizia Salviato is Europees Fitness Kampioene. In deze game is ze je personal trainer en helpt ze je door de trainingen heen te komen. Verder staat het onderdeel ‘Voeding’ onder toezicht van een specialist op het gebied van gezondheid en fitness: Professor Antonio Giordano van de Human Health Foundation.

Over SOEDESCO

SOEDESCO is een uitgever van Multi platform producten met een ruime ervaring in de game branche. Naast het uitbrengen van games is SOEDESCO ook bekend van het accessoires merk 4Gamers.

Fit Music voor Nintendo Wii U wordt door SOEDESCO samen met Nintendo uitgebracht en is verkrijgbaar vanaf 18 juli bij de bekende online en offline verkooppunten van games en heeft een adviesverkoopprijs van €29,99.

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...