MotoGP14 voor PS4 en meer

MotoGP14 voor PS4Bigben Interactive lanceert op 27 juni MotoGP14 voor de Sony Playstation 4, PlayStation 3, Microsoft Xbox 360, Windows PC en de Sony PlayStation Vita. MotoGP14 voor PS4, PS3, Xbox 360, PC en PS Vita is de officiële game van de MotoGP wereldkampioenschappen wegrace en bevat alle rijders, fabrikanten, klassen en circuits van het MotoGP seizoen 2014 waaronder de bekende TT van Assen!

Over MotoGP14 voor PS4

Met MotoGP14 voor PS4 en meer kun je racen in de seizoenen 2013 en 2014. In deze game kun je zelf aan je motor sleutelen en je eigen motor-coureur creëren. Naast alle officiële coureurs, motoren, uitrustingen en circuits uit deze twee seizoenen is MotoGP14 voorzien van een aantal legendarische kampioenen. Ook zijn de bekende spel varianten Grand Prix, Championship, Time Attack, Real Events, Moto GP Sprint Season, Challenge the Champions en Split Battle aanwezig in de game MotoGP14. MotoGP14 is in de single player mode te spelen, in split screen en online tegen andere spelers waarin je kunt racen met in totaal twaalf coureurs tegelijk.
De leeftijdsrating voor MotoGP14 voor PS4, PS3, Xbox 360, PC en PS Vita is volgens de PEGI rating 3.

MotoGP weetjes

Dit jaar doet het circus van de MotoGP de bekende race in Assen, de TT van Assen, ook weer aan. Op 28 juni zal dit circuit onveilig gemaakt worden door bekende en minder bekende motor racers.
Wist je trouwens dat de MotoGP races wereldwijd uitgezonden worden in meer dan 337 miljoen huishoudens verspreid over ruim 200 landen? In Nederland zijn de MotoGP races te zien bij Sport 1.

De nieuwe game MotoGP14 voor PS4 en meerdere consoles is vanaf 27 juni verkrijgbaar bij de betere game winkels en bij diverse webshops. Vanaf nu is deze game bij diverse winkels en webshops al te reserveren zodat je direct op 27 juni kunt gaan racen.

MotoGP14

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Dit vind je misschien ook leuk...