MotoGP15

MotoGP15Distributeur BigBen Interactive en game ontwikkelaar Milestone kondigen de game MotoGP15 aan. Vanaf 19 juni is dit spel beschikbaar voor de PlayStation 4, de PS3, de Xbox One, Xbox 360 en Windows PC. MotoGP15 is de derde game van de officiële MotoGP gameserie.

Over MotoGP15

In MotoGP15 kun je racen met je favoriete coureur. Ten opzichte van de vorige edities van MotoGP bevat dit spel een verbeterde carrièremodus en een nieuwe game-modus. Alle teams, circuits, coureurs en motoren van het raceseizoen 2015 zijn in deze game vertegenwoordigt. Tevens bevat MotoGP15 echte gebeurtenissen uit het seizoen 2014. Met dit spel benader je de beleving van een echte MotoGP coureur nog beter!

MotoGP15MotoGP15 bevat meer dan honderd motoraccessoires, meer dan twintig motormodellen uit de MotoGP, Moto2 en Moto3, heb je de keuze uit veertig verschillende bestickeringen met de officiële kleuren, kun je de coureur personaliseren door zijn gezicht aan te passen en zijn helm te kiezen, koop je nieuwe laarzen en handschoenen en pas je het kleurenschema van het leer aan en optimaliseer de je game ervaring met drie verschillende motorhomes (basic, middenklasse en top-range). Ook bevat MotoGP15 de introductie van de legendarische tweetakt motoren die MotoGP geschiedenis hebben geschreven.

MotoGP15 is vanaf 19 juni verkrijgbaar bij verschillende gameshops en speelgoedwinkels.

[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...