New Nintendo 3DS en 3DS XL

New Nintendo 3DS en 3DS XLNintendo heeft aangekondigd dat vanaf 13 februari de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL in de winkels verkrijgbaar zullen zijn. Op dezelfde dag worden tevens de games ‘The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D’ en ‘Monster Hunter 4 Ultimate’ uitgebracht voor de Nintendo 2DS en 3DS (te koop in de winkel of te downloaden via de Nintendo eShop).

Over New Nintendo 3DS en 3DS XL

New Nintendo 3DS en 3DS XLDe New Nintendo 3DS en 3DS XL zijn zo ontworpen dat gamers met deze nieuwe handheld zeer comfortabel van het gamen kunnen genieten. Deze handhelds bieden een meeslepende game-ervaring en de New Nintendo 3DS heeft een groter scherm dan de huidige Nintendo 3DS, namelijk 1,2 keer groter.

Zowel de New Nintendo 3DS als de New Nintendo 3DS XL hebben meer besturingsmogelijkheden dankzij de C-stick en ZL/ZR knoppen, hebben super stabiel 3D via headtracking-technologie en de ingebouwde NFC-functie maakt het gebruik van amiibo-figuurtjes mogelijk.

Ook hebben de New Nintendo 3DS en 3DS XL een krachtigere CPU, zodat software sneller gedownload kan worden en de laadtijden op Miiverse korter worden. Hierdoor wordt het ook makkelijker om tussen software te wisselen.

De New Nintendo 3DS zal verkrijgbaar zijn in een zwarte en witte variant. De New Nintendo 3DS XL wordt in de kleuren Zwart Metallic en Blauw Metallic uitgebracht. Toch zin in een andere kleur? Er zijn vanaf de release twaalf verschillende verwisselbare covers beschikbaar. In de nabije toekomst zullen er meer covers verkrijgbaar zijn.

New Nintendo 3DS XL Bundels

New Nintendo 3DS en 3DS XLGelijktijdig met de release van de New Nintendo 3DS XL zijn er ook twee New Nintendo 3DS XL bundels verkrijgbaar. Op de New Nintendo 3DS XL Majora’s Mask Edition staat een voor geïnstalleerd exemplaar van The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D. Deze editie van de New Nintendo 3DS XL is met artwork uit de game versierd.

Verder wordt de New Nintendo 3DS XL Monster Hunter 4 Ultimate Edition gelanceerd met daarop een voor geïnstalleerd exemplaar van Monster Hunter 4 Ultimate. De handheld van deze editie is versierd met een embleem uit de game op de cover.

Meer weten over Nintendo? Op de informatie pagina over Nintendo op SpeelgoedMagazine.nl lees je van alles over Nintendo vanaf de start van dit mega bedrijf.

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...