Nintendo Game Nieuws Juni 2014

Nintendo Game NieuwsNintendo komt weer met veel game nieuws. Tijdens de komende E3 beurs in Los Angeles zal veel bekend worden gemaakt. De E3 beurs is de grootste game beurs ter wereld en toonaangevend. Wij zullen je op de hoogte blijven houden van dit game nieuws. Ondertussen lees je hier alvast het laatste Nintendo Game Nieuws.

Mii Persoonlijkheidstest in Tomodachi Life

Nintendo Game Nieuws - Tomodachi LifeIn Tomodachi Life – voor de Nintendo 3DS en 2DS – draait alles om de Mii personages van jezelf en je vrienden. Rond de release op vrijdag zes juni 2014 lanceert Nintendo de Mii persoonlijkheidstest op de Tomodachi Life website. Het is een aangepaste versie uit de game en laat je middels vragen en situaties ontdekken welke flamboyante persoonlijkheid je Mii karakter in het spel zou kunnen hebben.
In Tomodachi Life zijn zestien persoonlijkheden mogelijk die bepalen hoe jouw Mii zich gedraagt in relaties tot aan het gevoel voor mode toe. Vanaf vandaag is de Mii persoonlijkheidstest te proberen en de game Tomodachi Life is vanaf vandaag fysiek te koop en te dowloaden in de Nintendo eShop.

Live meekijken met Nintendo op de E3

op 10 juni kun je vanaf 18u kijken naar E3 nieuws via het Nintendo Digital Event van www.nintendo.nl/e3. Tijdens deze grootste game beurs ter wereld zal Nintendo met breaking news komen voor de Nintendo Wii U en Nintendo 3DS systemen. Vervolgens wordt op 11 juni om 01.00u het Super Smash Bros Invitational toernooi gespeeld waarin zestien spelers het tegen elkaar opnemen. Dit toernooi is te volgen via een livestream op www.twitch.tv/nintendo.
Tussen 10 en 12 juni zal Nintendo je updaten met het laatste nieuws en je een blik achter de schermen op de E3 game beurs bieden.

Sega en Nintendo lanceren Sonic Boom Games

Nintendo Game Nieuws Sega SonicSega en Nintendo zijn samen gaan werken om Sonic Boom games te ontwikkelen, exclusief voor de Nintendo Wii U en Nintendo 3DS. Tijdens de E3 game beurs in Los Angeles zal de nieuwe Sonic gepresenteerd worden en zijn er twee versies te spelen. Sonic Boom Rise of Lyric wordt uitgebracht voor de Nintendo Wii U en Sonic Boom Shattered Crystal voor de Nintendo 3DS.

Wii Sports Club

Nintendo Game Nieuws Wii Sports ClubWii Sports Club Baseball en Boxing worden op 27 juni gereleaset als download in de Nintendo eShop voor de Wii U. De volledige fysieke versie van Wii Sports Club met Baseball, Boxing, Tennis, Bowling en Golf is verkrijgbaar vanaf 11 juli aanstaande. Deze nieuwe versie van Wii Sports Club is verbeterd ten opzichte van de vorige versie en biedt onder meer HD beelden, een nieuwe en verbeterde besturing, online game mogelijkheden en Miiverse ondersteuning.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Dit vind je misschien ook leuk...