Recensie Slime Rancher PS4

Recensie Slime Rancher PS4Game: Slime Rancher
Console: PS4
Adviesverkoopprijs: €24,99
PEGI: 3

Verkooptekst Slime Rancher PS4: Een jonge boerderij houder vertrekt om een nieuw leven te gaan leiden, naar de Far, Far Range: een mysterieuze planeet waar het wemelt van de trillende slimes die overal rondstuiteren! Verken een uitgestrekte open wereld vol geheimen. Ontdek tientallen kleurrijke slimes en bouw een hi-tech ruimte boerderij.
Klopt dit? Dat is het spel…

Recensie Slime Rancher – PS4

In dit spel moet je een nieuw leven starten op de planeet Far, Far Range. Op deze planeet, ver weg van de Aarde, moet je als een echte slijm-herder slijm verzamelen en hoeden en een hi-tech ruimte boerderij bouwen. Verzamel het kleurrijke slijm, laat gewassen groeien en oogst om je slijmen mee te voeren en verken de omgeving vol geheimen en verborgen schatten.

Op deze planeet, ver weg van de Aarde, moet je als een echte slijm-herder slijm verzamelen

Terwijl je bezig bent krijg je steeds weer nieuwe uitdagingen en verzoeken van andere ranchers waarmee je bonussen kunt verdienen. Je moet geld verdienen om je Vacpack een upgrade te geven,meer koralen te bouwen en de boerderij uit te breiden. Met speciale slijmtechnologie kun je zeldzame grondstoffen vinden en decoraties maken.

In het begin van het spel ben je veel bezig om alles op te bouwen en nieuwe gebieden te ontgrendelen. Des te verder je in het spel komt, hoe meer je van deze planeet ontdekt. Met de gevangen slimes verdien je geld, mits je er goed voor zorgt.

Conclusie recensie Slime Rancher – PS4

Slime Rancher is een spel voor jong en oud. Dit kleurrijke spel is geeft je de vrijheid om je eigen weg te volgen en nieuwe dingen te ontdekken. Voor de allerjongsten erg leuk omdat het hele spel herkenbaar is, doordat het repeterend handelingen bevat. Voor ouderen kan dit gaan vervelen, maar desondanks is het wel een verslavend spel. Het spel is een reis die het ontdekken waard is.

De recensie Slime Rancher voor de PS4 wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met verdiende zeven.

Waardering recensie Slime Rancher: 7/10

[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...