Release Batman Arkham Knight

Release Batman Arkham Knight Uitgevers Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen de release van het laatste deel uit de populaire en award winnende serie games Batman Arkham aan. Na Batman Arkham Asylum en Batman Arkham City zal dit jaar Batman Arkham Knight worden uitgebracht voor de Sony PlayStation 4, de Xbox One en Windows PC.

Over Batman Arkham Knight

Dit laatste deel van deze serie Batman games is gebaseerd op DC Comics Batman. Batman moet wederom zijn stad Gotham City beschermen en dient af te rekenen met onder andere Scarecrow. In Batman Arkham Knight kun je nu ook de Batmobiel besturen, die een uniek design heeft gekregen. Door het introduceren van dit sublieme voertuig in combinatie met de veelgeprezen gameplay van de Batman serie, zal dit spel zorgen voor de ultieme en meeste complete Batman ervaring ooit. In Batman Arkham Knight scheur je door de straten van Gotham City en zweef je over de stad.

Over release Batman Arkham Knight

Volgens de directeur van Warner Bros. Interactive Entertainment, Martin Tremblay, is de release van Batman Arkham Knight het absolute hoogtepunt van deze extreem succesvolle franchise. Het ontwikkelteam van Rocksteady Studios heeft de focus gelegd op de gameplay, waardoor deze game een zeer prettige en nieuwe ervaring geeft aan de gamers. Sefton Hill, Game Director van Rocksteady Studio’s, claimt dat door de extra aandacht die hieraan werd gegeven tijdens het ontwikkelen van dit laatste deel uit de trilogie, de gamende Batman fans eindelijk kunnen ervaren hoe het zou zijn om Batman zelf te zijn. Deze game voor de next generation game consoles bevat enorm gedetailleerde graphics. Een goed voorbeeld hiervan is de uniek ontworpen Batmobiel en het tot leven brengen van Gotham City.

Over DC Entertainment

DC Entertainment is de uitgever van DC Comics en brengt stripverhalen uit van bekende superhelden zoals Batman, Superman, Green Lantern, Wonder Woman, The Flash en meer.

Over Warner Bros. Interactive Entertainment

Warner Bros. Interactive Entertainment is een divisie van Warner Bros. Home Entertainment, één van de grootste producenten voor tv en bioscoop. Deze divisie richt zich op het ontwikkelen en uitbrengen van content voor verschillende platforms.

Over Rocksteady Studios

Rocksteady Studios is een game ontwikkelaar uit Engeland en heeft al meerdere awards voor door hun ontworpen videogames gewonnen, waaronder de eerste twee delen uit de Batman Arkham serie. Bij Rocksteady Studios werken ongeveer 90 mensen.

Meer over deze nieuwe Batman Arkham game kun je vinden op de officiële website.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Dit vind je misschien ook leuk...