Transformers Universe BETA toegang

Transformers Universe BETA toegangNu de release van Transformers Universe dichterbij komt, kondigt ontwikkelaar Jagex aan dat het dit weekend voor een uiterst selecte groep gamers de deuren opent om mee te doen aan de exclusieve BETA. Om hieraan mee te doen is het verstandig je direct in te schrijven, want: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Over Transformers Universe BETA toegang

Wanneer jij bij één van de eerste spelers ter wereld hoort om een hands-on ervaring te krijgen met de Transformers Universe, behoor je tot een uiterst selectief gezelschap. Voor deze BETA introduceert producent Jagex twee nieuwe Transformers: Front-Line en Conduit. Deze twee karakters zijn exclusief ontwikkelt voor Transformers Universe.

Het eerste nieuwe karakter, Front-Line, is een grote Autobot Brawler. Deze huurmoordenaar heeft een instinct voor chaos en is gewapend met een mini-pistool, een bijl en een hamer. Daardoor is Front-Line een gevaarlijke autobot die je niet moet uitdagen

Het andere nieuwe karakter, Conduit, is een Deception. Conduit is deels genezer en deels moordenaar. Ondanks dat hij in staat en voorbestemd is om te genezen en zijn bondgenoten daardoor door te laten vechten voor hun doel, staat hij in contact met zijn donkere kant waardoor er geen twijfel bestaat over de effectiviteit van zijn aanvallen.

Transformers Universe BETA toegang krijgen

Om toegang te krijgen tot het gesloten BETA programma van Transformers Universe, dien je je vooraf aan te melden. Zoals eerder vermeld geldt hierbij het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Wacht daarom niet langer en meld je nu aan! Wie weet heb jij dit weekend al toegang tot Transformers Universe BETA.

Meld je aan voor deze gesloten BETA versie via https://www.transformersuniverse.com/signup .

Om alvast in de stemming te komen kun je hier een trailer van Front-Line en Conduit kijken:

Ben jij één van de gelukkigen die deel mag nemen aan de Transformers Univers BETA? Laat het ons weten en deel je ervaringen met de rest van de wereld via SpeelgoedMagazine.nl!

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Dit vind je misschien ook leuk...