New Super Mario Bros. U Deluxe

New Super Mario Bros. U Deluxe is nieuw voor op de Nintendo Switch. In deze nieuwe Mario game beleef je nieuwe avonturen met Mario en Luigi. Speel 164 levels (voor 1 tot 4 spelers van alle leeftijden) en zie Toadette debuteren in een Mario game.

Over New Super Mario Bros. U Deluxe

In deze nieuwe Super Mario game kun je weer heerlijk rennen, springen en beuken in zijwaarts scrollende levels. Deze traditionele Super Mario-platformer is vanaf nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. In dit spel kunnen tot vier spelers samenwerken om munten te pakken en de hindernissen onderweg naar de vlag te overwinnen. Maar… je kunt elkaar ook in de weg zitten om zelf zoveel mogelijk munten te verzamelen.

In New Super Mario Bros. U Deluxe kom je naast de welbekende personages zoals Mario, Luigi en Toad ook twee nieuwe personages tegen: Toadette en Nabbit. Beide met speciale krachten. Wanneer Toadette een superkroon pakt, verandert ze in Peachette en kan dubbelspringen, langzaam omlaag zweven en vanuit een gat weer omhoog springen. Wie speelt als Nabbit loopt geen schade op door botsingen met vijanden en wordt aan het eind van levels beloond met extra levens.

Naast twee hoofdavonturen, zijn er ook nog andere spellen in deze game te spelen. Je kunt je vaardigheden testen in tientallen gevarieerde en creatieve uitdagen. Race bijvoorbeeld zo snel mogelijk naar de finish in de spelstand Tijd, pak alle munten in de Munten-stand of blijf zo lang mogelijk in de lucht in 1-Ups.

[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...