Recensie Bob Balloon Double Pack

Naam: Bob Balloon Double Pack
Producent: Goliath Games
Adviesverkoopprijs: €15,99
Leeftijdscategorie: 5+

Verkooptekst fabrikant: Maak je eigen balloncreaties. Makkelijk ballonnen opblazen!
Klopt dit? Absoluut.

Recensie Bob Balloon Double Pack

Recensie Bob Balloon Double PackBallonnen zijn leuk en kinderen kunnen er uren mee spelen. Helaas is het zelf opblazen van een ballon voor de allerkleinsten vaak lastig en er een figuur van maken al helemaal. Maar vanaf nu is dit verleden tijd, dankzij Bob Balloon van Goliath Games.

Over Bob Balloon Double Pack

In de Bob Balloon Double Pack vind je een mondstuk, een ballonpomp met adapter voor de gewone en lange ballonnen, twintig gewone ballonnen en twintig lange ballonnen om figuren te maken, veertig linten, 158 stickers om de figuren ogen en een mond te geven en een handleiding.

Recensie Bob Balloon Double PackHoe werkt Bob Balloon? Plaats een ballon in de mond van Bob Balloon en begin te blazen of te pompen. In slechts enkele seconden is de ballon opgeblazen. Leg vervolgens een lintje aan het uiteinde van de ballon, maak een strakke dubbele knoop en de ballon is klaar.

Met de lange ballonnen kun je vervolgens prachtige figuren maken zoals een hond of een zwaard. In de handleiding staat beschreven hoe je bijvoorbeeld het zwaard, een hond, een vlinder en een bloem kunt maken. Wanneer je de basisvaardigheden onder de knie hebt, kun je middels je fantasie ook prachtige andere figuren bedenken en maken met de ballonnen.

Conclusie recensie Bob Balloon Double Pack

Erg leuk. De pomp is makkelijk te bedienen waardoor ballonnen eenvoudig opgeblazen kunnen worden. Ook met het mondstuk kun je de ballonnen gemakkelijk opblazen. De meegeleverde handleiding bevat een beschrijving voor verschillende figuren. Sommige zijn door jonge kleuters snel te leren, andere figuren kosten wat meer moeite. De stickers maken een figuur helemaal af.

Bob Balloon is erg leuk op kinderfeestjes of gewoon wanneer jullie er zin in hebben. Het stimuleert de ontwikkeling van de creativiteit wanneer kinderen zelf nieuwe figuren bedenken. Bob Balloon Double Pack heeft vele pluspunten. Het enige minpunt is dat er maar veertig ballonnen bijzitten, waarvan maar twintig lange ballonnen. Met deze set kun je dus maar twintig figuren maken (of minder wanneer je ballonnen combineert in een creatie). Je moet daarom snel nieuwe lange ballonnen kopen om verder te gaan.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Bob Balloon Double Pack met een 8,5.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 8,5 / 10

[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...