Buurman & Buurman Gezelschapsspellen

Just GamesDit najaar lanceert spellenuitgever Just Games nieuwe Buurman & Buurman gezelschapsspellen. Vanaf september komen er vier nieuwe spellen van het welbekende klusduo op de markt, geschikt voor het hele gezin. Zijn jullie er klaar voor om samen met Buurman & Buurman te klussen en spelen?
 

Over Buurman & Buurman Gezelschapsspellen

Vanaf september van dit jaar worden er vier nieuwe Buurman & Buurman Gezelschapsspellen op de markt gebracht, te weten het Buurman & Buurman Kaartenhuisspel, het Buurman & Buurman Kwartetspel, het Buurman & Buurman Kaartdomino en de Buurman & Buurman 3 in 1 Verzamelbox met daarin een puzzel, een memospel en dominospel.
 
Buurman & Buurman Kaartenhuisspel
Buurman & Buurman GezelschapsspellenVanaf veertien oktober 2016 is dit nieuwe spel verkrijgbaar. In dit spel moeten twee teams een zo’n hoog mogelijk kaartenhuis te bouwen. Natuurlijk klinkt dit nu makkelijker dan het is, maar probeer het maar eens met je ogen dicht of terwijl je op één been staat. Vanzelfsprekend word je geholpen door Buurman & Buurman, maar of het daarmee gemakkelijker wordt is nog maar de vraag. Dit spel kun je spelen met twee of meer spelers vanaf zes jaar. De adviesverkoopprijs van dit spel is €14,99.
 
Buurman & Buurman Kwartetspel
Op vijf september kun je het Buurman & Buurman Kwartetspel aanschaffen. Lekker ouderwets met onze favoriete onhandige klussers in de hoofdrol. Het Buurman & Buurman Kwartetspel kun je spelen met twee tot zes spelers en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. De adviesverkoopprijs van dit spel is €9,99.

Buurman & Buurman Kaartdomino
Buurman & Buurman GezelschapsspellenOok vanaf vijf september is het Buurman & Buurman Kaartdomino spel verkrijgbaar. Zorg er voor dat jij als eerste al je kaarten aan de Buurman & Buurman dominoslang weet aan te leggen en je bent de winnaar van dit leuke dominospel. Net als het Buurman & Buurman Kwartetspel, is het Kaartdomino spel geschikt voor twee tot zes spelers vanaf drie jaar. De adviesverkoopprijs van dit spel is €9,99.
 
Buurman & Buurman 3 in 1 Box
De Buurman & Buurman 3 in 1 Box maakt het kwartet aan nieuwe Buurman & Buurman gezelschapsspellen compleet en is ook vanaf vijf september 2016 verkrijgbaar. In deze box vind je een memospel, kaartdomino en een Buurman & Buurman puzzels van twintig stukjes. Dit alles verpakt in een handig meeneemkoffertje. Met deze box zijn de kids urenlang zoet. Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. De adviesverkoopprijs van dit spel is €9,99.

[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...