Expeditie Robinson het bordspel

Expeditie Robinson het bordspelHet extreem populaire TV programma Expeditie Robinson, wat ieder jaar weer te zien is op RTL 5, is vanaf 15 oktober beschikbaar als bordspel in de bekende speelgoed winkels. Net als in het spannende TV programma Expeditie Robinson, speelt Expeditie Robinson het bordspel zich ook af op een onbewoond eiland.

Over Expeditie Robinson het bordspel

Expeditie Robinson het bordspelExpeditie Robinson het bordspel speelt zich af op onbewoonde eilanden. De spelers worden opgedeeld in twee teams met elk een eigen onbewoond eiland. De teams moeten nu proberen te overleven door het eiland te gaan verkennen en verschillende materialen te verzamelen. De teamleden moeten net als in het gelijknamige televisie programma het tegen elkaar opnemen in spannende eliminatieproeven. Na de teamfase breekt de samensmelting aan. De spelers gaan vanaf nu individueel verder en de afvalrace is begonnen. De speler die na de samensmelting de meeste stemmen heeft uitgebracht op het laatst overgebleven kamplid wint het bordspel Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson het TV programma

Expeditie Robinson is een extreem populair survivalprogramma op RTL5, waarbij achttien bekende Nederlanders en Vlamingen met elkaar én de elementen een keiharde strijd aangaan. Expeditie Robinson is iedere donderdag wekelijks te zien vanaf 20.20 uur bij RTL 5. Dit jaar wordt de vijftiende editie (jubileum editie) uitgezonden en vind Expeditie Robinson plaats op drie Filipijnse eilanden. In deze speciale jubileum editie doen onder andere Manuel Broekman, Krystl, Rick Brandsteder en Sabrina Starke mee. Expeditie Robinson wordt gepresenteerd door Dennis Weening en Nicolette Kluijver.

Verkrijgbaarheid Expeditie Robinson het bordspel

Expeditie Robinson het bordspel is een gezelschapsspel geschikt voor twee tot zes spelers vanaf tien jaar. Vanaf vijftien oktober is Expeditie Robinson het bordspel verkrijgbaar bij onder andere Bart Smit en Intertoys. Expeditie Robinson het bordspel heeft een adviesverkoopprijs van €24,95.

[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Kira schreef:

    Ik ben helemaal gek van én Expeditie Robinson én bordspellen. Dit is dus een must-have voor mij. Supergaaf. *rent naar winkel ;)*