Recensie Game for Fame

Product: Game for Fame
Producent: Banter Boardgames LTD (Nederlandse uitgever: Beentjes Bordspellen BV)
Adviesverkoopprijs: €28,99
Leeftijdscategorie: 12+

Verkooptekst fabrikant: Race van straatarm tot stinkend rijk en kom niet bij van het lachen!
Klopt dit? Met de juiste vrienden is dit spel hilarisch!

Recensie Game for Fame

Recensie Game for FameGame for Fame is een razend populair partyspel uit Engeland en nu ook verkrijgbaar in Nederland. In dit spel moet je rijk en beroemd worden en strijd je om de superster status. Word jij de internationale superster waarvan je altijd al hebt gedroomd? Met het doldwaze spel Game for Fame wordt dit mogelijk, want hierbij is talent geen vereiste!

Over Game for Fame

Recensie Game for FameGame for Fame speel je in teams en kun je spelen met vier tot zestien spelers. Je werkt in teams om gezamenlijk te superster status te bereiken, maar tegelijkertijd vecht je ook tegen je teamleden om de grote individuele geldprijzen binnen te slepen.

In de speldoos vind je een speelbord, vier pionnen, Money Maker kaarten, een zandloper, bankcheques, een notitieboekje, potloden en instructies.

Samen voer je in dit spel de grappige opdrachten uit om verder te komen. Zo moet je bijvoorbeeld onmogelijke tongbrekers zonder te struikelen voor lezen, raden welke Sinterklaasliedjes je teamgenoten gorgelen, een pinguïn uitbeelden met het geluid van een varken en laten horen hoe goed je Franse, Russische of Surinaamse accent is. Met iedere opdracht kun je vooruit komen op het bord of geld verdienen voor jezelf.

De zandloper zorgt voor extra druk. De zo makkelijk lijkende grappige opdrachten worden zo ineens een stuk lastiger om uit te voeren. Andere obstakels in dit spel zijn de roddelpers, een verrader in je team en slechte recensies.

Speel dit hilarische spel en kom er achter wie de echte ster is en wie een derderangs artiest. Ben jij een podiumdier?

Conclusie recensie Game for Fame

Recensie Game for FameGame for Fame is een superleuk spel om met een groep vrienden te spelen waarmee je een gezellige avond wilt beleven. De opdrachten zijn leuk en soms te grappig om goed uit te kunnen voeren. Dit maakt het spel extra leuk. Wanneer je van grappige spellen houdt waarbij je opdrachten moet uitvoeren, is Game for Fame een aanrader.

De makers van dit spel hebben overal aan gedacht, bij het notitieboekje worden zelfs potloden geleverd om mee te schrijven. Wat ons betreft is Game for Fame één van de leukste spellen van 2016 en is het zijn geld meer dan waard. Er is gelet op de details.

De recensie Game for Fame eindigt dan ook met een meer dan verdiende voldoende.

Waardering recensie Game for Fame: 9/10

[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Dit vind je misschien ook leuk...