Recensie Poepspel

Recensie Poepspel

Product: Poepspel
Fabrikant: Identity Games
Adviesverkoopprijs: €15,99
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst fabrikant: Het spel waarbij iedere win(d)t!
Klopt dit? Zo is het maar net!

Recensie Poepspel

Hilarisch voor kinderen. Het Poepspel! Het spel waar de speler met de meeste drollen op zijn hoofd verliest. Kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen, dus weet waar je aan begint met spel! Het spel is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of zes en kan gespeeld worden met twee tot vier spelers.

Over Poepspel

Recensie PoepspelIn de doos van het Poepspel vinden we vijf drollen met een hoofdband, een scheetkussen, de spelregels en 48 speelkaarten. Het doel van dit spel is om zo snel mogelijk je kaarten kwijt te raken door je kaarten af te leggen. De kaart die je aflegt moet de volgende in de rij zijn en een andere kleur hebben dan de kaart die er al ligt. De speler die geen enkele kaart meer kan spelen en op het scheetkussen drukt, wint de ronde. De speler die nu de meeste kaarten heeft verliest en moet een drol op zijn hoofd leggen. Je speelt vijf rondes.

De symbolen op de kaarten hebben een vaste volgorde zoals iedereen het wel kent: 1) toilet, 2) drol, 3) wc-papier, 4) handen wassen.

In het spel heb je geen speelbeurt. Iedereen speelt zo snel als hij / zij kan om alle kaarten kwijt te raken.

Recensie Poepspel

Conclusie Recensie Poepspel

Het poepspel is een leuk bedacht spel en voor kinderen eenvoudig om te spelen. Door de drollen en het scheetkussen, is dit een spel wat kinderen eindeloos kunnen spelen. Het is fijn dat kinderen het daarom goed zelf kunnen spelen, zodat je als ouder niet steeds met een drol op je hoofd hoeft te zitten. Kinderen leren hiermee om goed samen te spelen en zelfstandig zonder ouders een spel te kunnen spelen.

De materialen gebruikt voor dit spel zijn van goede kwaliteit: stevig en het kan goed tegen een stootje. De recensie Poepspel wordt door het testpanel gewaardeerd met een 7,5.

Waardering recensie Poepspel door SpeelgoedMagazine.nl: 7,5/10

[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...