Recensie Clics Hero Squad Politie 8 in 1

Naam: Clics Hero Squad Politie 8 in 1
Producent: Clics Toys
Adviesprijs: €24,99
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst fabrikant: Uren bouw- en speelplezier gegarandeerd met de helden van de Clics Politie. Bestrijd het kwaad met de Clics Politie en maak Clics Town veilig!
Klopt dit? Je kunt verschillende politie modellen bouwen met Clics Hero Squad Politie 8 in 1 en daarna je fantasie de loop laten.

Recensie Clics Hero Squad Politie 8 in 1

Recensie Clics Hero Squad Politie 8 in 1Clics zijn blokjes waarmee je enorm veel verschillende modellen kunt bouwen. Deze blokjes klik je in elkaar om een bouwwerk te maken. De Clics blokjes zijn altijd net zo groot en zwaar en kunnen verschillen in kleur. Verder zijn er nog verschillende accessoires voor Clics zoals wielen, gebogen Clics en meer. De meeste Clics producten zijn geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

Over Clics Hero Squad Politie 8 in 1

Clics Politie AutoDe Clics Hero Squad Politie 8 in 1 set is een Clics set waarmee je tot acht verschillende politie modellen (één tegelijk) kunt bouwen zoals een Politie-bus, -auto, -boot, -vliegtuig, -motor en meer. In totaal zitten er 91 Clics blokjes, 6 gebogen Clics blokjes, 10 wielen en verschillende accessoires om de politie modellen extra aan te kunnen kleden.

Je kunt de politie modellen volgens de meegeleverde bouwinstructies maken, maar ook zonder deze instructies kun je prachtige modellen bouwen door je fantasie te gebruiken.

Conclusie recensie Clics Hero Squad Politie 8 in 1

Clics PolitiebootDe Clicks blokjes worden gemaakt van kunststof in België, zijn flexibel maar wel zeer stevig. Deze blokjes zijn duurzaam en gaan lang mee doordat ze tegen een stootje kunnen. Clics is goed voor de stimulatie van de creativiteit, motoriek, is leerzaam en leuk om mee te spelen.

De bouwinstructies van Clics Hero Squad Politie 8 in 1 zijn zeer duidelijk beschreven, waardoor het voor kinderen niet al te moeilijk is om een model na te bouwen. Nadat een model gebouwd is, is het tijd om de fantasie te gebruiken en te spelen met het model. Wanneer je dit model zat bent, breek je het af en bouw je één van de acht andere modellen.

Clics is enorm leuk voor jonge kinderen en een goede tegenhanger van bijvoorbeeld LEGO. Dit nieuwe bouwsysteem is kwalitatief hoogwaardig en goed voor de motorische en creatieve ontwikkeling van jonge kinderen. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Clics Hero Squad Politie 8 in 1 dan ook met een meer dan verdiende 10 als rapportcijfer.

De Clics Hero Squad Politie 8 in 1 set is verkrijgbaar in de webshop van Clics Toys.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...