Recensie Clics Rollerbox Glitter Clics 24 in 1

Naam: Clics Rollerbox Glitter Clics 24 in 1
Producent: Clics Toys
Adviesprijs: €52,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Heb je veel fantasie? Laat ze dan de vrije loop met de Rollerbox! De wielen van deze handige box boordevol glitterende Clics in vrolijke kleurtjes integreer je zonder moeite in al je constructies.
Klopt dit? Absoluut. Ontwerp je eigen creaties of bouw de instructies na.

Recensie Clics Rollerbox Glitter Clics 24 in 1

Recensie Clics Rollerbox Glitter Clics 24 in 1In deze doos zitten geen normale Clics blokjes, maar Clics blokjes met glitters! Klik de blokjes in elkaar om de meest prachtige bouwwerken te maken en integreer de andere onderdelen (zoals Clics wielen) met deze blokjes. Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

Over Clics Rollerbox Glitter Clics 24 in 1

Recensie Clics Rollerbox Glitter Clics 24 in 1 - Clics Toys Glitter BirdIn deze handige opbergbox op wielen zitten vierhonderd Clics onderdelen (338 blokjes en 62 accessoires en stickers) en drie handleidingen met bouwinstructies voor maar liefst vierentwintig verschillende creaties. Zo zijn er diverse bouwinstructies om prachtige auto’s te bouwen, een krokodil, een vogel, een bed, een kroon, een armband en nog veel meer.

Deze Clics zijn voorzien van glitters. Erg leuk voor de creatieve meisjes, maar natuurlijk ook voor jongens. In deze box vind je verder een vel met stickers om op de Clics te plakken en daarmee je ontwerp te pimpen. Zo kun je een ontwerp versieren met bloemetjes, het Glitter logo en meer.

Conclusie recensie Clics Rollerbox Glitter Clics 24 in 1

Recensie Clics Rollerbox Glitter Clics 24 in 1 - Clics Glitter HandtasNet zoals de andere Clics producten, zijn ook de Clics blokjes uit de Clics Rollerbox Glitter Clics 24 in 1 set gemaakt in België van stevig kunststof dat flexibel is. Hierdoor kunnen deze blokjes goed tegen een stootje en zijn ze duurzaam. Deze Clics blokjes zijn overigens te combineren met Clics uit andere Clics sets.

Een ander groot pluspunt van deze set is dat het in een stevige plastic opbergbox op wielen wordt geleverd. Hierdoor kun je het direct makkelijk opbergen en verplaatsen.

De Clics blokjes zijn goed om de creativiteit mee te prikkelen en de motoriek te ontwikkelen. Hierdoor is Clics erg leerzaam en leuk om mee te spelen. Nog leuker is om samen met anderen met Clics te spelen en samen de mooiste creaties te bedenken.

Het product Clics is compleet. Er is goed over nagedacht door de producent en de uitvoering is perfect: top kwaliteit uit België! De redactie van SpeelgoedMagazine.nl kan dan ook niet anders dan de recensie Clics Rollerbox Glitter Clics 24 in 1 te waarderen met een dik verdiende 10 als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Dit vind je misschien ook leuk...