Recensie Super Sand Creativity Suitcase

Naam: Super Sand Creativity Suitcase
Producent: Goliath Games
Adviesverkoopprijs: €19,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Super Sand voelt superzacht aan, droogt niet uit en is makkelijk te vormen.
Klopt dit? Super Sand voelt heerlijk zacht aan en is inderdaad makkelijk te vormen.

Recensie Super Sand Creativity Suitcase

Recensie Super Sand Creativity SuitcaseMet klei of in de zandbak spelen, voor jonge kinderen leuk en ze leren er veel van. Het is echter vaak wel lastig op te ruimen. Zand blijft in kleding zitten, klei plakt overal op de tafel en op de grond. Een goed alternatief hiervoor is Super Sand. Het plakt niet vast op tafels / op de grond en is daardoor makkelijk op te ruimen. En met slecht weer, wanneer je niet in de zandbak kunt spelen, kun je binnen toch met ‘zand’ spelen.

Over Super Sand Creativity Suitcase

De Super Sand Creativity Suitcase is een stevige koffer gevuld met 450 gram Super Sand en vier kleine kasteelvormpjes. Wanneer je het Super Sand uit de verpakking haalt, moet je het zand eerst goed los maken met je handen. Hierdoor kan het Super Sand ‘ademen’, zodat je het zand nog beter kunt vormen en bewerken.

Met de kasteelvormpjes kun je een prachtig kasteel maken. Geen zin om een kasteel te maken? Gebruik dan je eigen fantasie en creëer de prachtigste sculpturen.

Super Sand is gemaakt van enkel natuurlijke materialen en is antibacterieel en glutenvrij. Het Super Sand is dus schoon, veilig om mee te spelen en niet giftig.

Conclusie recensie Super Sand Creativity Suitcase

Recensie Super Sand Creativity SuitcaseSuper Sand is een perfecte combinatie van klei en speelzand: je kunt er makkelijk mee vormen en het heeft de structuur van zand. Gemaakte vormen kunnen zeer gedetailleerd bewerkt worden, zoals je bij professionele zandsculpturen ziet. De meegeleverde kasteelvormpjes zorgen al voor veel detail.

Super Sand is goed voor de ontwikkeling van kleuters. Het stimuleert de creativiteit en fijne motoriek.

Doordat Super Sand gemaakt is van natuurlijke materialen, is het veilig om mee te spelen. Het is zand is schoon, niet giftig en antibacterieel. De speciale structuur van Super Sand zorgt er tevens voor dat het zand makkelijk op te ruimen is, je kunt het snel samen kneden en daardoor eenvoudig oppakken. Super Sand droogt niet uit waardoor het lang mee gaat, in tegenstelling tot bijvoorbeeld klei.

De Super Sand Creativity Suitcase verpakking is een plastic koffer, waardoor het makkelijk is om dit speelgoed mee te nemen en op te bergen.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl vind Super Sand een geweldige uitvinding en een uitstekende vervanger van klei. De recensie Super Sand Creativity Suitcase wordt daarom gewaardeerd met verdiende tien.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...