Recensie Zip Stix Stuntpack

Naam: Zip Stix Stuntpack
Producent: Van der Meulen
Adviesprijs: €7,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Maak je klaar voor de strijd! Laat de zip stix wegschieten, knal ze tegen de pionnen aan en pak die overwinning!
Klopt dit? Je kunt ze inderdaad wegschieten tegen de pionnen aan, maar je kunt er nog veel meer mee!

Recensie Zip Stix Stuntpack

Recensie Zip Stix StuntpackZip Stix is een leuk spelletje voor stoere jongens en meisjes. Met de Zip Stix kun je spannende battles tegen elkaar spelen, waarbij de regels iedere keer anders kunnen zijn. Zip Stix is de nieuwste rage en vanaf nu verkrijgbaar bij diverse speelgoed winkels.

Over Zip Stix Stuntpack

Zip Stix zijn verkrijgbaar in een starterpack, een stuntpack en een megapack. Het stuntpack wat hier beschreven wordt bestaat uit twee launchers, twee Zip Stix, drie pionnen en een schans om te gekke stunts op uit te halen.

Hoe werkt het?
Recensie Zip Stix StuntpackJe klikt een Zip Stix totdat het de vorm van een plank heeft. Vervolgens plaats je de Zip Stix met de opening op het haakje van de launcher. De bolle kant van de Zip Stix moet naar boven wijzen. Vervolgens houd je de launcher vast aan de linkerkant en druk je zachtjes op het uiteinde van de Zip Stix totdat deze om krult. Laat de Zip Stix nu los om ‘m te lanceren.

Lanceer de Zip Stix over de schans heen of probeer de pionnen te raken.

Je kunt Zip Stix alleen spelen of tegen je vrienden. Bepaal zelf bij iedere battle de regels. Je kunt spelen om wie de Zip Stix het verst weg kan schieten, wie de meest gave trucs kan uithalen of wie de meeste pionnen om ver knalt.

In totaal zijn er vier teams Zip Stix verkrijgbaar van in totaal 18 verschillende Zip Stix per team. Aan de stijl van de print kun je zien bij welk team de Zip Stix hoort.

Conclusie recensie Zip Stix Stuntpack

Zip Stix maakt het kind in je los. Enorm leuk om samen met je kind mee te spelen. De materialen gebruikt voor de Zip Stix, de laucher en de schans zijn stevig en degelijk. De schans en de launcher zijn gemaakt van hard plastic en de Zip Stix van flexibel plastic. De pionnen daarentegen zijn van wat zwakker materiaal en doen me denken aan de bekende bakjes van een kindertoetje. Het is van hetzelfde materiaal gemaakt en deukt vrij makkelijk in wanneer je het stevig vast houdt. Tijdens onze test hebben de pionnen onze aanvallen met de Zip Stix overleeft, maar wellicht zegt dat ook iets over onze Zip Stix vaardigheden.

Voor een prijs van €7,99 hoef je ook niet meer te verwachten. De Zip Stix werken goed en je kunt er eindeloos dingen voor verzinnen voor een battle tegen een ander. De recensie Zip Stix Stuntpack eindigt dan ook met een verdienstelijke 8 als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 8/10

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...