Aangekondigd: VTech Storio3s

VTech Storio3sVTech kondigt de VTech Storio3s aan, de opvolger van de VTech Storio 2. De VTech Storio3s is een kindertablet dat fungeert als innovatief en educatief speelgoed. De VTech Storio3s is in Nederland en België verkrijgbaar vanaf augustus 2014.

Over VTech Storio3s

De Storio3s wordt door VTech aangekondigd als de meer dan complete 5 inch tablet van VTech. Een kinderachtig alternatief van een volwassen tablet willen de slimme kinderen van tegenwoordig niet, daarom is deze high tech tablet vanaf dit najaar verkrijgbaar. DeVTech Storio3s is voorzien van een kleurrijk en stevige cover en geschikt voor kinderen in de leeftijd van drie tot en met negen jaar. Dankzij het 5 inch touchscreen met hoge resolutie en gevoelige bewegingssensor, is de Storio3s zeer geschikt voor zowel jonge als iets oudere kinderen. De royale afmetingen van het beeldscherm zorgen voor een goed en duidelijk beeld.
Vooraf zijn er al achttien apps geïnstalleerd, via Explor@park kun je gratis één nieuwe app downloaden en enorm veel andere apps aanschaffen.

VTech Storio3s rozeIn dit digitale tijdperk ontwikkelen kinderen zich razendsnel, ook in de digitale wereld. Daarom wilt VTech kinderen al op zeer jonge leeftijd met uitdagende apparatuur confronteren, zodat ze spelen, leren en groeien tegelijk met het oog op de toekomst.

Op de VTech Storio3s worden verhalen verteld, kinderen leren lezen en er zijn tig spelletjes om diverse vaardigheden te ontwikkelen. Met deze prachtige tablet kunnen kinderen filmen, foto’s maken en bewerken, binnen de kindveilige omgeving downloaden, rekenen, tekenen, vriendenprofielen aanmaken, een agenda bijhouden, muziek maken en veel meer.

Dankzij de Wifi Kid Connect App is de VTech Storio3s voorzien van een veilige, draadloze verbinding en via de Wifi Kid Safe Webbrowser is er rechtstreeks contact met papa en mama: verbind je Storio3s met de smartphone van papa of mama!

Vanaf augustus 2014 is de VTech Storio3s verkrijgbaar bij de bekende speelgoedwinkels. De adviesverkoopprijs van deze tablet is €199,95.

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...