Banbao en Tim Coronel

Banbao en Tim CoronelMiddels een persbericht kondigt het educatieve speelgoedmerk BanBao een samenwerking aan met één van de bekendere Nederlandse autocoureurs: Tim Coronel. De sympathieke racer Tim Coronel gaat Banbao op verschillende manieren ondersteunen.

Over de samenwerking BanBao en Tim Coronel

De samenwerking van BanBao en Tim Coronel is niet vreemd. Tim Coronel heeft een groot netwerk, zowel in de racewereld als daarbuiten. De doelgroep van BanBao is ook een doelgroep waarmee Tim Coronel steeds meer mee te maken heeft, waardoor beide partijen hier voordeel uit halen.

Tijdens de samenwerking tussen BanBao en Tim Coronel, zal Tim in de nabije toekomst aanwezig zijn op events van BanBao en wordt hij zeer waarschijnlijk gekoppeld aan nieuwe productlijnen.

Tim Coronel over de samenwerking met BanBao: “Waarom ik de samenwerking ben aangegaan? BanBao is een nieuw speelgoedmerk op de markt. Educatief bouw speelgoed, en een stuk betaalbaarder dan de bestaande speelgoedmerken die nu de markt domineren. Wie wil zoiets nou niet promoten? Tevens timmert BanBao echt aan de weg, maar heeft een zetje nodig in haar bekendheid. Ik wil hier graag bij helpen. Ook heb ik samen met mijn team steeds meer te maken met de doelgroep “kids” in onze activiteiten. We gaan er dus voor”!

BanBao en Tim Coronel producten

Het allereerste BanBao product in deze samenwerking is inmiddels gerealiseerd: de Dakar Buggy van Tim Coronel is nagebouwd uit ruim 200 BanBao bouwstenen. Deze prachtige Dakar Buggy van BanBao stenen zal binnenkort verkrijgbaar zijn via onder andere de webwinkel BanBao.nl en op evenementen waar Tim Coronel aanwezig zal zijn. Verder is BanBao op dit moment in gesprek met diverse retailers om dit product (inclusief een miniatuur Tim Coronel en een flesje Amando parfum) in de schappen te krijgen.

Andere BanBao producten zijn verkrijgbaar bij onder andere Intertoys, Bart Smit, Kijkshop.nl, bol.com, V&D en nog meer speelgoedspeciaalzaken.

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...