BanBao steunt 3FM Serious Request 2015

BanBao steunt 3FM Serious Request 2015Het Nederlandse speelgoedmerk BanBao steunt 3FM Serious Request 2015. Hiermee hoopt het bedrijf dat bekend is van de plastic bouwsteentjes om letterlijk een steentje bij te dragen aan het succes van de Serious Request actie van 3FM.

BanBao steunt 3FM Serious Request 2015

Om het goede doel van Serious Request 2015 te steunen, levert de Nederlandse speelgoedfabrikant zo’n 15.000 speelgoedsteentjes van BanBao aan het Kinder Glazen Huis. Hiermee gaan kinderen bouwen aan het logo van 3FM Serious Request 2015.

Het Kinder Glazen Huis staat open voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar tijdens de week van 3FM Serious Request. De Serious Request actie van 3FM vindt dit jaar plaats van vrijdagavond 18 december tot en met donderdag 24 december. In het Kinder Glazen Huis kunnen kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar terecht voor gave workshops. De opbrengst van deze coole workshops wordt aan het einde van de actieweek door enkele kinderen middels een cheque aangeboden bij het Glazen Huis.

BanBao steunt 3FM Serious Request 2015

BanBao steunt 3FM Serious Request 2015 met de donatie van duizenden bouwsteentjes aan het Kinder Glazen Huis.

Over 3FM Serious Request

Traditiegetrouw vragen 3FM en het Nederlandse Rode Kruis in de week voor kerst aandacht voor stille rampen. Het Glazen Huis staat tijdens deze landelijke liefdadigheidsactie centraal. Tijdens de Serious Request actieweek laten drie DJ’s van radiozender 3FM zich in het Glazen Huis opsluiten om in ruil voor een donatie verzoeknummers te draaien. Tijdens de opsluiting in het huis mogen de dj’s niets eten. In het hele land worden door bekende en onbekende Nederlanders acties opgezet om geld op te halen voor dit goede doel.

Dit jaar staat het Glazen Huis van de Serious Request actie in Heerlen. Met de Serious Request Actie 2015 vragen de DJ’s van 3FM aandacht voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden. Je kunt zelf ook in actie komen door te doneren, een plaat aan te vragen, iets te kopen in de Serious Request webshop, te bieden op een veilingitem en nog veel meer. Wil jij 3FM Serious Request 2015 ook steunen? Klik dan hier om naar de 3FM Serious Request website te gaan en te zien welke mogelijkheden er zijn om dit goede doel te steunen.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...