Batman Arkham Night Launch Trailer met Muse

Batman Arkham Night Launch Trailer met MuseWarner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben de Batman Arkham Night Launch Trailer met Muse onthuld. Deze trailer van de reeds langverwachte nieuwe Batman game, laat zien wat er voor nodig is om Batman te zijn. Deze launch trailer wordt ondersteund door het recentelijk uitgebrachte nummer van Muse: Mercy. Batman Arkham Night is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Over Batman Arkham Night Launch Trailer met Muse

De launch trailer van Batman Arkham Night wordt ondersteund door de nieuwste single van Muse: Mercy. Dit nummer is afkomstig van het zevende studioalbum van Muse, genaamd Drones. Het album Drones kwam afgelopen week binnen op de eerste positie van de Billboard Top 200.

Batman Arkham Night is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie. Deze nieuwe Batman game is exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 4, de Xbox One en PC.

Met de game Batman Arkham Night wordt de bekroonde Batman Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot gebracht. In deze game wordt een uniek design van de Batmobiel geïntroduceerd. Dankzij de toevoeging van dit legendarische voertuig aan het spel ervaar je, samen met de veelgeprezen gameplay, de ultieme en meest complete Batman ervaring. Scheur door de straten van Gotham City en kom oog in oog te staan met de ultieme bedreiging van Gotham City: Scarecrow en de superschurken die hij bij elkaar roept om Batman eens en voor altijd te verslaan.

Verkrijgbaarheid Batman Arkham Night

Batman Arkham Night is vanaf vandaag verkrijgbaar bij verschillende speelgoedwinkels en game-speciaalzaken. Wil je Batman Arkham Night nu direct online aanschaffen en snel thuis bezorgd krijgen? Koop dan nu Batman Arkham Night!

De Batman Arkham Night Launch Trailer met Muse zie je hier:

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...