Become the Best Version of Yourself

Become the Best Version of YourselfIn de week van 21 tot en met 25 september is het de week tegen pesten. Maar wat houdt dit in? Volgens de organisatie Become the Best Version of Yourself is dit een massale campagne waar niemand iets mee opschiet. Het zijn veel woorden, maar geen daden. De aanpak tegen pesten is volgens deze stichting een slappe hap. Daarom doet Become the Best Version of Yourself het totaal anders!

Over Become the Best Version of Yourself

No Guts No Glory. Kinderen die gepest worden leven in een hel en moeten daarom daadkrachtig geholpen worden. Volgens Sander Dekker wordt pesten vaak nog niet goed aangepakt. In iedere schoolklas worden er gemiddeld drie kinderen dag in dag uit gepest. Een simpele rekensom leert ons dat dit landelijk om zo’n 400.000 kinderen gaat. Become the Best Version of Yourself zegt dan ook: Nederland heeft respect en liefde nodig en liefde en respect betekend ook voor anderen opkomen.

Daarom heeft Become the Best Version of Yourself een unieke aanpak middels het B-TEAM. Dit team zet zich in om jongeren in nood de hand te reiken. In eerste instantie helpen ze jongeren op de middelbare school in Amsterdam die ernstig gepest worden. Deze leerlingen kunnen contact opnemen met het B-Team via info@becomethebestversionofyourself.nl. Het B-Team gaat zich 1000% inzetten om het pesten te stoppen. Je wordt geleerd om voor jezelf op te komen, zodat jouw leven weer leuk wordt.

Become the Best Version of Yourself

Het B-TEAM bestaat uit zes sterke en inspirerende persoonlijkheden die respect gaan verspreiden in Amsterdam. Dit team zal in gesprek gaan met de pesters om hen bewust te laten worden van hun gedrag. Het doel is dat het pesten stopt.

Verder is er nog een C-TEAM welke bestaat uit coaches (psychologen, therapeuten en een ervaringsspecialist) om de gepeste jongeren te begeleiden.

Meer informatie over Become the Best Version of Yourself vind je hier: Become the Best Version of Yourself Website

Zie hier het filmpje van deze campagne:

[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...