Buurman & Buurman Spellen

Buurman & Buurman SpellenVanaf mei 2015 zijn er Buurman & Buurman spellen verkrijgbaar. Producent Just2Play lanceert een spellen lijn rondom het populaire duo Buurman en Buurman. De eerste twee titels Buurman & Buurman Puzzel en Buurman & Buurman Memo verschijnen als eerst. Meer spellen in deze productlijn volgen in het najaar van 2015.

Over Buurman & Buurman Spellen

Wie kent de grappige maar o zo onhandige Buurman & Buurman niet? Deze ongekend populaire buurmannen vormen daarom het stralende middelpunt in een gloednieuwe lijn van uitgever Just2Play. Just2Play is geen onbekende fabrikant en is bekend van spellen als Wie is de Mol en Expeditie Robinson.

Deze nieuwe collectie Buurman & Buurman spellen zijn ontwikkeld voor jonge kinderen.

Buurman & Buurman SpellenBuurman & Buurman Puzzel
De Buurman & Buurman Puzzel is een puzzel van maar liefst vijftig puzzelstukjes en bevat een prachtige afbeelding van de twee klunzige buurmannen. De Buurman & Buurman Puzzel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. De adviesverkoopprijs voor deze puzzel van de buurmannen is €6,99.

Buurman & Buurman Memo
Het Buurman & Buurman memory spel: vind Buurman bij de juiste Buurman en zoek het juiste gereedschap bij elkaar. Buurman & Buurman Memo is een spel voor twee tot zes spelers en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. De adviesverkoopprijs van Buurman & Buurman Memo is €6,99.

Over Buurman & Buurman

Buurman & Buurman zijn in 1976 in Tsjechië ontstaan, waar meer dan tachtig afleveringen van deze poppenserie zijn gemaakt. De afleveringen zijn jarenlang uitgezonden op televisie en sinds kort ook verkrijgbaar op DVD.

Vanaf mei 2015 zijn de Buurman & Buurman Spellen verkrijgbaar. A je to!

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...