De Slimste Mens ter Wereld – Het Bordspel

De Slimste Mens ter Wereld – Het BordspelJust Games presenteert na ‘Wie is de Mol’ en ‘Expeditie Robinson’ nu ook ‘De Slimste Mens ter Wereld – Het Bordspel’. Dit najaar wordt het bordspel, gebaseerd op de gelijknamige populaire spelshow, De Slimste Mens ter Wereld uitgebracht.

Over De Slimste Mens ter Wereld – Het Bordspel

De Slimste Mens ter Wereld – Het Bordspel is een prachtig spel voor twee tot en met vier spelers. Je kunt nu thuis ontdekken wie de slimste is! Dit spel is geschikt voor spelers vanaf twaalf jaar. De spelers spelen, net als in de televisie quiz verschillende spelrondes om te ontdekken wie de slimste is.

De Slimste Mens ter Wereld – Het BordspelIn de eerste speelronde (3-6-9 ronde) kun je seconden verdienen. In de volgende ronde moet je razendsnel de vier goede antwoorden geven (ronde Open Deur) om vervolgens in de ronde Ingelijst zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. Tot slot speel je de allesbeslissende finale met één vraag en vijf antwoorden.

Uniek aan De Slimste Mens ter Wereld – Het Bordspel zijn de bijgeleverde timers en de timer-console. Hiermee houden de spelers bij welke zuurverdiende seconden nog resteren of verdiend worden.

Verkrijgbaarheid De Slimste Mens ter Wereld – Het Bordspel

Vanaf 1 oktober 2015 is het bordspel van De Slimste Mens ter Wereld verkrijgbaar bij verschillende speelgoedwinkels, zowel online als in de winkels. De adviesverkoopprijs in zowel Nederlands als België is €34,95.

Over De Slimste Mens ter Wereld

De Slimste Mens Ter Wereld is in Nederland en België één van de best bekeken quizshows op de televisie. Met het gelijknamige spel kun je nu zelf de stress van dit spel ervaren en er achter komen of jij de slimste van het stel bent!

Het bordspel van De Slimste Mens ter Wereld wordt uitgebracht door de Nederlandse spellenuitgever Just Games, bekend van onder andere Wie is de Mol Bordspel, Expeditie Robinson Bordspel, 1 Minute, Baantjer Plaats Delict en puzzels van Fien & Teun.

[Totaal: 51    Gemiddelde: 3.4/5]

Dit vind je misschien ook leuk...