EggyPlay

EggyPlay doos dichtKen jij EggyPlay al? Dat is een eierdoos en speelgoed in één! Deze innovatieve eierverpakking van een Deens-Nederlands bedrijf is heeft een dubbele toepassing: het is een eierdoos welke je ook als speelgoed kunt gebruiken. Nadat de eieren uit de doos op zijn, kun je de doos in de afwasmachine reinigen waarna het officieel goedgekeurd (CE gecertificeerd) speelgoed.

Over EggyPlay

EggyPlay TorenZoals gemeld is EggyPlay een eierdoos en speelgoed in één. De EggyPlay dozen zijn namelijk als klikbare bouwstenen te gebruiken. Ze passen perfect op elkaar en zijn een soort van mega bouwstenen. De EggyPlay dozen zijn er in verschillende kleuren: roze, groen, blauw en geel.

De eierdozen zijn gemaakt van polypropylene kunststof en dus geschikt voor de vaatwasser. Tegelijkertijd is het doosje erg licht en dus veilig om mee te spelen. EggyPlay is nu verkrijgbaar in verschillende Europese landen en sinds kort ook in Nederland bij Jumbo.

EggyPlay dozen gestapeldDe kinderen kunnen hun fantasie goed gebruiken en bouwen wat ze willen. Van een heus kasteel tot een mega auto. EggyPlay is goed voor de creativiteit en motoriek. Om met deze kleurrijke mega bouwblokken te kunnen spelen, moeten er dus wekelijks eieren gegeten worden. Hoe meer eieren er gegeten worden, hoe groter je collectie bouwstenen wordt.

Klaar met spelen? Deze plastic eierdozen nemen weinig ruimte in beslag. Open de dozen en stapel ze in elkaar. Nu passen ze eenvoudig in de kast of in een speelgoedkist.

[Totaal: 2   Gemiddelde:  5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...