Filly Butterflies met SWAROVSKI element

Filly Butterflies met SWAROVSKI elementDit najaar zijn de schattige Filly Butterflies met SWAROVSKI element verkrijgbaar. Iedere Filly Butterfly heeft vleugels in werkelijk alle kleuren van de regenboog samen met een gouden kroontje met voelsprieten en een spectaculair SWAROVSKI element. Filly Butterflies voelen fluweelzacht aan, zodat je er heerlijk mee kunt knuffelen en spelen. In totaal zijn er vijfentwintig verschillende Filly Butterflies en speelsets zodat je de wonderbaarlijke wereld van deze fantastische wezentjes kunt betreden.

Over Filly Butterflies

Filly Butterflies met SWAROVSKI elementFilly Butterflies zijn kleine wezentjes die wonen in Papillia, een prachtige tuin. Deze tuin ligt in een magisch bos met de prachtigste planten, bloemen en sprookjesachtige huisjes van de Filly Butterflies.
Iedere Filly Butterfly is een uniek wezen met een ander uiterlijk en een ander karakter. Er zijn verschillende families in de wereld van de Filly Butterflies. De Filly Butterflies uit de Hartenfamilie zijn nieuwsgierig en romantisch. De Filly Butterflies uit de Zonnenfamilie zijn altijd vrolijk en hartelijk en de Filly Butterflies uit de Waterfamilie zijn weer speels en ondeugend. In totaal zijn er vijf families en de speciale prinses Scarlet die zelfs vijf SWAROVSKI elementen in haar kroontje heeft zitten!

Verkrijgbaarheid Filly Butterflies met SWAROVSKI element

In andere landen zijn de Filly Butterflies al een groot succes, ze worden op het moment van schrijven al in meer dan vijftig landen verkocht. In Duitsland zijn de Filly Butterflies zelfs verkozen tot het nummer één speelgoed voor meisjes. En nu staan de Filly Butterflies op het punt om Nederland te veroveren.

De Filly Butterflies kosten €2,49 per stuk. Ook zijn er sets verkrijgbaar met een moeder en één of meerdere baby’s die tussen de €3,99 en €6,99 kosten. Verder is er een Filly Butterfly Paddenstoelen huisje verkrijgbaar (€16,99) waar ze een kopje thee kunnen drinken of van de glijbaan af kunnen glijden en het Filly Gieter Huisje (€24,99) met nog meer speelmogelijkheden.

Dit najaar zijn de Filly Butterflies met SWAROVSKI element in diverse speelgoedwinkels in Nederland verkrijgbaar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...