Fingerlings Robotaapjes van WowWee

WowWee LogoMaak binnenkort kennis met de vrolijke en lieve Fingerlings robotaapjes. Deze speelse en een beetje ontdeugende robotaapjes van WowWee zijn vanaf half mei bij Intertoys verkrijgbaar in Nederland. Dit najaar zijn ze ook verkrijgbaar in België. Deze schattige aapjes zijn geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

Over Fingerlings Robotaapjes van WowWee

Ken jij de allerkleinste aapjes ter wereld? Dat zijn de Pygmee aapjes. Deze aapjes komen voor in het tropisch regenwoud in het westen van Brazilië, in het zuidoosten van Colombia, in Bolivia, in het oosten van Ecuador en in Peru. Deze kleine aapjes zijn slechts tien centimeter groot, piepklein en hebben een enorm schattigheids gehalte.

De Fingerlings robotaapjes van WowWee zijn op de Pygmee aapjes gebaseerd. De Fingerlings van WowWee klemmen zich vast aan je vinger. Pas op: het wordt hierna vrij lastig om ze weer los te laten, zo schattig zijn ze! De Fingerlings geven je kusjes, grijpen je vast, reageren op geluid en aanraking en gaan slapen wanneer je ze weer neerlegt.

Ze luisteren naar de namen Bella, Zoë, Finn, Boris, Mia en Sophie. Ieder robotaapje heeft dus een eigen naam, een eigen kleur en karakter. Deze vingeraapjes maken meer dan veertig verschillende geluiden. Hierdoor zijn het net echte huisdiertjes. Wist je dat ze kirren wanneer je ze aan hun staart rondzwaait? Ze geven je kusjes, knipperen met hun oogjes en draaien hun hoofdjes vrolijk in het rond. Ze zijn net echt wanneer ze met hun handjes je vinger vastpakken. Welke Fingerling wind jou om hun vinger?

WowWee Fingerlings Robotaapjes

Verkrijgbaarheid Fingerlings Robotaapjes van WowWee

Vanaf half mei kun je je kennis maken met deze leuke robotaapjes van WowWee. Bella, Zoë, Finn, Boris, Mia en Sophie zijn geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar en zijn in Nederland vanaf half mei verkrijgbaar bij Intertoys. Komend najaar zijn ze ook verkrijgbaar in België. De adviesverkoopprijs voor de Fingerlings van WowWee is €19,99.

[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Dit vind je misschien ook leuk...