Game of Thrones Videogame

Game of Thrones VideogameDe Game of Thrones Videogame komt er aan! Vanaf twintig november is de videogame van de razend populaire tv-serie verkrijgbaar voor de Xbox One, PS4, Xbox 360 en PS3. In de Game of Thrones videogame ontmoet je de karakters uit de show met de originele stemmen van de acteurs.

Over Game of Thrones Videogame

Deze officiële Game of Thrones videogame is afkomstig van Telltale, producent van de ontzettend populaire game The Walking Dead – A Telltale Games Serie. Game of Thrones – A Telltale Games Series brengt je het nieuwe verhaal van House Forrester. Deze nobele familie uit het noorden van Westeros is loyaal aan de Starks van Winterfell. Wanneer deze families verstrikt raken in een wereld vol bloedige gevechten, wraakpoging en intriges moeten ze vechten om te overleven, terwijl de Zeven Koninkrijken uiteen te vallen.

Deze game wordt gedreven door het verhaal, iedere keuze die je maakt beïnvloedt namelijk het verloop van het verhaal en biedt je hiermee een unieke ervaring. De Game of Thrones – A Telltale Games Series bevat prachtige landschappen, imposante gebouwen en een unieke wereld. Ontmoet in deze game je favoriete personages met de originele stemmen van de acteurs uit de serie: Peter Dinklage als Tyrion Lannister, Kit Harington als Jon Snow, Emilia Clarke als Deanerys Targaryen, Lena Heady als Cersei Lannister en Iwan Rheon als Ramsay Snow.

Van deze videogame van Game of Thrones zullen zowel de fans van de serie kunnen genieten als degene die de serie niet kennen. Deze game van Telltale games bestaat uit vijf episodes.

Red jij House Forrester van vernietiging?

Game of Thrones Videogame

Verkrijgbaar Game of Thrones Videogame

De videogame Game of Thrones is vanaf twintig november 2015 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3. Deze game is voorzien van PEGI 18 en heeft een adviesverkoopprijs van €34,95.

Game of Thrones Videogame

[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...