Game Tour de France 2016

Game Tour de France 2016Race jezelf naar de gele trui in de game Tour de France 2016 op de Sony Playstation 4 en Xbox One. Vanaf nu is Tour de France 2016 verkrijgbaar voor de PS4 en de Xbox One en Pro Cycling Manager voor de PC. Ben jij klaar om te racen?

Over de Game Tour de France 2016

De Ronde van Frankrijk start dit jaar op zaterdag 2 juli op Mont Saint-Michel, een rotseiland buiten de Normandische kust. Dit eiland is via een loopbrug verbonden met het vaste land. Hier start je race in de game Tour de France 2016. In dit spel speel race je als je favoriete held de meest legendarische wielercompetitie ter wereld. Race de eenentwintig races om de gele trui te veroveren en te behouden. Naast de Tour de Fance kun je ook andere wedstrijden racen zoals het Criterium International of de Dauphiné. Zorg ervoor dat jouw racer de top haalt door op het juiste moment aan te vallen, de sprinten, een tegenaanval te starten en de het maken van de juiste tactische beslissingen.

Dankzij de hoogwaardige graphics beleef je één van de meest realistische wedstrijden. Fiets langs de Mont Saint-Michel, de Mont Ventoux en de grote finale naar de Champs Elysées.
Game Tour de France 2016 Screenshot
In de Challenge mode worden je afdalingsvaardigheden getest. In de game Tour de France 2016 is deze mode ook beschikbaar in multiplayer De Pro Team mode heeft een make-over gekregen waardoor je nu beschikt over een nieuw sponsor- en doelstellingensysteem.

Over Pro Cycling Manager 2016 voor PC

Pro Cycling Manager 2016In de game Pro Cycling Manager 2016 word je sportmanager van een professionele wielerploeg en doe je mee aan het spectaculaire wielerseizoen 2016. Race meer dan tweehonderd wedstrijden waaronder de beroemde Tour de France en de Vuelta. In dit spel maak je cruciale real-time beslissingen tijdens de wedstrijden, coördineer je ieder aspect van het team, rekruteer je nieuwe wielrenners, sluit je contracten, ben je verantwoordelijk voor het personeel management, de trainingen en het bijhouden van de race kalender. Je kunt dit spel alleen spelen of je daagt wereldwijd andere managers uit in de online multiplayer modus.

[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Dit vind je misschien ook leuk...