Herlancering K’NEX in Nederland

Herlancering K’NEX in NederlandSpeelgoed producent Big On Toy Innovation (BOTI) her lanceert dit voorjaar het welbekende K’NEX in Nederland. K’NEX is creatief speelgoed waarmee kinderen de mooiste bouwwerken kunnen maken met behulp van hun fantasie.

Herlancering K’NEX in Nederland

Met de herlancering van K’NEX in Nederland brengt BOTI naast het introductie assortiment (met daarin de klassieke helikopter en vrachtwagen) meerdere sets uit zoals Cosmic Quest, Robo-Creatures, 521 Value Tube en de Pretpark series. Met deze sets van K’NEX kunnen kinderen urenlang plezier beleven door de verschillende staven en verbindingstukjes aan elkaar vast te maken en hier grandioze bouwwerken van te maken. De verschillende bouwstukken van K’NEX zijn licht in gewicht en stevig van kwaliteit.

De verschillende sets uit de herlancering van K’NEX in Nederland zijn verkrijgbaar vanaf €6,99 en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar (let goed op de verpakking voor de leeftijdsgrens, sommige modellen zijn pas geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar).

Alle K’NEX sets zijn binnenkort verkrijgbaar bij de grotere speelgoed winkels in Nederland. SpeelgoedMagazine.nl probeert op korte termijn recensie exemplaren in handen te krijgen om zo snel mogelijk onze ervaringen met de K’NEX producten te delen, middels een speelgoed recensie op deze website.

K’NEX rechten

In juni 2013 kondigde BOTI aan dat zij een drie jarige overeenkomst heeft afgesloten met K’NEX Limited Partnership Group aan. Hierin werd overeen gekomen dat BOTI het bestaande K’NEX assortiment zal distribueren evenals nieuwe constructie innovaties en assortimenten met nieuwe K’NEX lijnen gebaseerd op populaire merken zoals Angry Birds en Nintendo. De herlancering van K’NEX zal ondersteund worden door een TV campagne.

Over BOTI

BOTI (Big on Toy Innovation) is een speelgoed producent die gesetteld is in Hong Kong. BOTI bestaat sinds september 2012 en is opgezet door BhBB Ltd. en The Goodmark Group. BOTI ontwikkeld innovatief speelgoed voor kinderen wereldwijd. Naast K’NEX heeft BOTI meerdere producten in haar assortiment: Beados, Zing Air, Peppa, Gelarti, Mineez, Blingles en Soft Spots.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...