Inazuma Eleven 3 Release

Inazuma Eleven 3 ReleaseNintendo maakt bekend dat vanaf 14 februari 2014 het derde deel van Inazuma Eleven 3 wordt uitgebracht voor de Nintendo 3DS: Inazuma Eleven 3 – Team Ogre Attacks. Deze nieuwe Inazuma Eleven 3 release betekend het sluitstuk van dit spel waarin de legendarische Mark Evans oog in oog komt te staan met zijn achterkleinzoon uit de toekomst.

Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks

Dit maal moet Mark Evans in dit populaire voetbal spel samen met de anderen uit het Inazuma National Team winnen in de Frontier International Championships. Hierbij worden ze dwars gezeten door een vijand uit de toekomst die terug in de tijd is gereisd om er voor te zorgen dat voetbal in de toekomst niet meer zal bestaan.

Team Ogre Attacks start in de toekomst waarin een geheimzinnige groep van keursoldaten door de straten marcheert en wordt geobserveerd door Canon Evans (de achterkleinzoon van Mark Evans). Als snel blijkt dat deze militie, die luistert naar de naam Team Ogre, in de tijd terug wilt reizen om team Inazuma National op het voetbalveld te verslaan. Hiermee willen ze ervoor zorgen dat de geschiedenis verandert en er uiteindelijk een wereld ontstaat zonder voetbal.

Canon Evans moet er nu voor zorgen dat dit mislukt en gaat daarom op zoek naar Mark Evans om samen met hem het voetbal te beschermen tegen de ondergang. Ondertussen moeten Mark en zijn teamgenoten ook in de race blijven om het beste voetbalteam ter wereld te worden.

Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks bevat meer dan 2.000 karakters en zo’n 350 special moves. Daarin is dit ongeveer gelijk gebleven aan de eerder verschenen titels van Inazuma Eleven 3. Dankzij de speciale verbindingsfunctie in Team Ogre Attacks kun je een verbinding maken met één van de twee vorige delen Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt of Inazuma Eleven 3: Bomb Blast op een andere Nintendo 3DS. Daardoor kun je ook spelers en/of voorwerpen naar Team Ogre Attacks halen die anders niet in dit spel te vinden zijn.

Om wereldkampioen te worden moet je de vaardigheden van iedere speler trainen en is het verstandig om tactieken voor het team aan te passen. Ook kun je speciale moves van andere spelers combineren om een onverslaanbare aanval te creëren.

Inazuma Eleven 3 release

Inazuma Eleven 3 release voor Team Ogre Attacks zal plaatsvinden op 14 februari 2014. Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks zal verkrijgbaar zijn voor de Nintendo 3DS.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...